Ηλίας Μαμαλάκης: Το παράπονο για το παιδί που δεν ήρθε και οι φίλοι που τον πρόδωσαν

Ηλίας Μαμαλάκης: Το παράπονο για το παιδί που δεν ήρθε και οι φίλοι που τον πρόδωσαν
glomex/ερτ

Στην αποκάλυψη ότι έχει νιώσει προδομένος από ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόταν και διατηρούσε φιλική σχέση προχώρησε ο Ηλίας Μαμαλάκης, ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο θα ήθελε να έχει κάνει ένα δικό του παιδί.

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Ηλίας Μαμαλάκης το απόγευμα της Πέμπτης (18/5) όπου μίλησε για τη ζωή και την επαγγελματική του πορεία.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε πολύ να έχει ένα δικό του παιδί και ανέτρεξε στην περίοδο της ζωής του που το έψαχνε με την πρώτη σύντροφό του.. Το μεγαλύτερο κακό που αισθάνομαι είναι πως δεν έχω ένα δικό μου παιδί, και όταν πέρασα τα πολύ δύσκολά μου θα ήταν σαράντα χρονών, θα μπορούσα να το πιάσω αγκαζέ και να με στηρίξει. Μόνο στο παιδί και τη σύντροφό σου μπορείς να το κάνεις αυτό. Όταν περνούσε τα δύσκολα η Στέλλα, η πρώτη σύζυγός μου, το συνειδητοποίησα αυτό.” είπε ο κ. Μαμαλάκης.

Το 1975 που παντρεύτηκα εγώ η τεχνολογία στις γεννήσεις ήταν ανύπαρκτες. Υπήρχαν κάποιες δυσκολίες που ήταν άλυτες και στη Στέλλα και σε εμένα κατά τη γνώμη των γιατρών. Οπότε κοιταχτήκαμε και είπαμε προχωράμε. Η διέξοδος ήταν ότι δουλέψαμε και οι δύο πάρα πολύ.” εξήγησε στη συνέχεια.

Για την υιοθεσία, είπε: “Δεν ένιωθα τον εαυτό μου ικανό να υιοθετήσει, φοβόμουν πάρα πολύ τις τυχαίες αντιδράσεις μου. Παρά ταύτα έκανα 14 βαφτιστήρια και τώρα είμαι και παππούς. Αυτό που θέλω να πω στους συνομήλικους μου, είναι ότι όταν δημιουργείς μια σχέση με το εγγόνι σου είναι τόσο άδολες αυτές οι σχέσεις. Δεν έχεις ούτε λαμβάνειν ούτε δίνειν”.

Παράλληλα, είπε πως μετανιώνει για σκληρές συμπεριφορές που είχε στο παρελθόν απέναντι σε ανθρώπους. Στη συνέχεια εξομολογήθηκε: “Κάτι που με στενοχώρησε πάρα πολύ ήταν ότι υπήρχαν τρεις άνθρωποι στη ζωή μου, δημοσιογράφοι, με τους οποίους εγώ αισθανόμουν μεγάλη εκτίμηση και αγάπη, και οι τρεις με προδώσαν. Είναι περίεργα τα πράγματα. Με πρόδωσαν με συνεργασίες, με έντυπα, με κοινές δουλειές. Ξαφνικά όλα τελειώσαν και έμεινα ξεκρέμαστος. Έλεγα γιατί εγώ να έχω τέτοια θετικά συναισθήματα και ξαφνικά να κλείνουν οι πόρτες φιλίας; Αυτό με έχει πικράνει πολύ. Δεν με σκλήρυνε καθόλου”.

Μιλώντας για τις αγαπημένες του συνήθειες, αποκάλυψε ότι απολαμβάνει μια μικρή πολυτέλεια στην κρεβατοκάμαρά του. “Να σας πω και μια λεπτομέρεια, που είναι μια προσωπική πολυτέλεια που δεν ξέρω αν την έχετε κάνει. Έχω βάλει ψυγείο στην κρεβατοκάμαρα. Και την καφετιέρα. Έχει νερά και αναψυκτικά, έχω αδυναμία σε ένα αναψυκτικό και έχω από αυτά, έχω δύο -τρεις μπύρες, έχω ανθρακούχο νερό. Έχω και την καφετιέρα από πάνω. Στον δεύτερο εσπρέσο βάζω και μια κουταλιά κακάο μέσα”.

Για τον έρωτα, παρουσίασε την οπτική του, λέγοντας: “Έχω την εξής άποψη. Ο έρωτας είναι ορμόνες. Η αγάπη είναι έρωτας, αυτό που έρχεται μετά τον έρωτα. Το σεξ κρατάει λίγο, αν κατορθώσεις αυτή τη σχέση πάθους να τη μετατρέψεις σε αγάπη είναι μεγάλη επιτυχία, βέβαια είναι δύσκολο. Θα σηκωθείς το πρωί, το σώβρακό σου θα κρέμεται από τη μία μεριά, θα σε τρώει το κεφάλι σου…”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα