Ημιτελικός MasterChef: Αυτός είναι ο δεύτερος φιναλίστ του τελικού

MasterChef 5
MasterChef 5 FACEBOOK / @MASTERCHEF GR

Η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Διονύσης Σαρακίνης έδωσαν τις τελευταίες τους μάχες στο MasterChef 5. Ποιος κατάφερε να περάσει στον τελικό, στο πλάι της Μαργαρίτας Νικολαΐδη.

Ολοκληρώθηκε η έκτη ημέρα των ημιτελικών για το MasterChef 5, με τη Μαρίνα Ντεμολλάι και τον Διονύσης Σαρακίνης να δίνουν την τελευταία τους μάχη στην κουζίνα του διαγωνισμού, διεκδικώντας το εισιτήριο του μεγάλου τελικού πλάι στη Μαργαρίτα Νικολαϊδη.

Υπενθυμίζεται, ότι η Μαρίνα ήταν ένα βαθμό πιο μπροστά από τον Διονύση.

Όπως και στον προηγούμενο ημιτελικό, έτσι και τη Δευτέρα (31/05) οι επίδοξοι μάγειρες πέρασαν από δύο δοκιμασίες. Η πρώτη ήταν ένα Τεστ Δημιουργικότητας με θέμα την πατάτα, όπου οι παίκτες κλήθηκαν να φτιάξουν ένα νόστιμο και ευφάνταστο πιάτο με το βασικό υλικό τους.

Ο Διονύσης ήταν εκείνος που είχε το καλύτερο πιάτο και έτσι πήρε το προβάδισμα.

Στη δεύτερη και τελευταία δοκιμασία, οι δύο μάγειρες ήρθαν αντιμέτωποι με μια αντιγραφή τριών πιάτων (εκ των οποίων το ένα γλυκό) του Νίκου Θωμά, του food and beverage του MasterChef 5. Οι παίκτες δυσκολεύτηκαν αρκετά για να καταφέρουν να επιτύχουν όσα τους ετοίμασε ο σεφ, ενώ δεν έλειψαν οι αστοχίες.

Την καλύτερη προσπάθεια, όμως, είχε ο Διονύσης, που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία (79 βαθμούς). Έτσι, οι δύο φιναλίστ στον μεγάλο τελικό του MasterChef 5 του Star είναι ο Διονύσης Σαρακίνης και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef, που θα κρίνει ποιός θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ και θα γίνει ο επόμενος Έλληνας (ή η επόμενη Έλληνίδα) MasterChef, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Masterchef 5, Μαρίνα Masterchef, Διονύσης Masterchef, Μαστερ Σεφ, Master Chef, Masterchef 2021, Star, Masterchef, Masterchef αποχώρηση, Μαργαρίτα Masterchef
SHARE:

24Media Network