Ιωάννα Δεσύλλα: Μάλλον στο GNTM δεν εκτιμάται το ήθος

Ιωάννα Δεσύλλα

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Ιωάννα Δεσύλλα μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για τον πρωταθλητισμό, το μόντελινγκ και για τον λόγο αποχώρησής της από το παιχνίδι.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Ιωάννα Δεσύλλα, έδωσε μία συνέντευξη στο Πρωινό και βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει τόσο για τις δραστηριότητές της εκτός μόντελινγκ, όσο και για τις απόψεις της σχετικά με το ριάλιτι μόδας του Star.

Μία από τις μεγάλες της αγάπες είναι ο πρωταθλητισμός στο Taekwondo, για χάρη του οποίου κάνει πολλά ταξίδια. Η Ιωάννα εξιστόρησε το πώς ξεκίνησε να ασχολείται με αυτό το κομμάτι, ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε σαν παιδί με τους αγώνες και τους τραυματισμούς της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τα περισσότερα δάχτυλα των χεριών της είναι σπασμένα.

Επίσης, μίλησε για το μόντελινγκ, που είναι η άλλη μεγάλη της αγάπη, λέγοντας πως συνεχίζει να έχει τις δουλειές που είχε και πριν και ότι το γεγονός πως αυξήθηκαν οι followers της στο Instagram, τη βοήθησε στο να γίνει πιο γνωστή και όχι στο να κλείσει περισσότερες δουλειές.

Από τη συνέντευξη δεν έλειψαν οι αναφορές στο GNTM, από όπου θυμόμαστε ότι η Ιωάννα αποχώρησε επειδή ήταν "άφωνη και άψυχη". Το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε εκτενώς στη Βίκυ Καγιά και στο reality show του Star, δηλώνοντας πως μάλλον δεν την ήθελαν στο παιχνίδι επειδή δεν δημιουργούσε ίντριγκες ή τσακωμούς και έκανε απλώς τη δουλειά της.

Δήλωσε πως ήταν δύσκολη η συγκατοίκηση με 24 κοπέλες, αλλά ήταν ήσυχη και δεν δημιουργούσε προβλήματα. "Μάλλον το ήθος δεν εκτιμάται" δήλωσε, προσθέτοντας: "Όταν ένας παραγωγός θέλει να κάνει νούμερα και ριάλιτι, με μένα που δε μιλούσα τι θα έκανε;".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Next Top Model
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

GNΤΜ: Ποιο κορίτσι αποχώρησε και τι συνέβη ανάμεσα στις παίκτριες;

GNTM: Ένταση ανάμεσα σε Έλντα και Εβελίνα: "Σιγανό ποταμάκι και χαμηλοβλεπούσα"

Η Εύη Ιωαννίδου διασκέδασε στον Νίκο Οικονομόπουλο - Αποχώρησε από το GNTM;

SHARE: