Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Συζητήσεις για δική τους εκπομπή στην τηλεόραση – Τι θα είναι

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Συζητήσεις για δική τους εκπομπή στην τηλεόραση – Τι θα είναι
Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου Instagram/@j.touni

Σε προχωρημένες συζητήσεις, για να αναλάβουν μια δική τους εκπομπή στο OPEN, βρίσκεται το ζευγάρι. Το concept του project και το ενδεχόμενο να είναι μαζί κι ο γιος τους.

Μια κοινή τηλεοπτική πρόταση συζητούν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι, όπως είναι γνωστό, είναι ζευγάρι στη ζωή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Fay’s Time”, πρόκειται για μια ταξιδιωτική εκπομπή στο OPEN, που θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα.

Το κανάλι βρίσκεται σε διεργασίες για αρκετά projects, τα οποία τώρα έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστά, και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το ζευγάρι.

Η σκέψη είναι να ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη του κόσμου, αν και δεν είναι γνωστό αν στα σχέδια συμπεριλαμβάνεται και ο “νουνίτο”, ο γιος τους.

Το σίγουρο είναι πως οι δυο τους ταξιδεύουν συνεχώς μαζί με το μωράκι τους, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Η Ιωάννα Τούνη, πάντως, έχει “δοκιμαστεί” στα social media σε αυτό το κομμάτι, καθώς μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από τις αποδράσεις της ίδιας και της οικογένειάς της, ενώ σχεδόν όλες τις οι αναρτήσεις συγκεντρώνουν εκατομμύρια likes.

Σημειώνεται πως εάν “κλείσουν” στο OPEN, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα έχει διπλό ρόλο στο κανάλι, καθώς φέτος θα συμμετέχει στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα