Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Χαμός με την είσοδό της στους “Παγιδευμένους” και το love story με τον Σταύρο

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Χαμός με την είσοδό της στους “Παγιδευμένους” και το love story με τον Σταύρο
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου - Παγιδευμένοι ΑΝΤ1

Η αγαπημένη ηθοποιός μπήκε στη σειρά "Παγιδευμένοι", όπου πρωταγωνιστεί ο σύντροφός της Κίμωνας Κουρής. Οι κοινές σκηνές τους που προκάλεσαν "παράκρουση" στο Twitter.

Η δραματική σειρά “Παγιδευμένοι” καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με την καταιγιστική πλοκή της κάθε βδομάδα στον ΑΝΤ1.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (27/02) είχαμε την είσοδο μιας νέας ηθοποιού στη σειρά, με τους τηλεθεατές να παθαίνουν “παράκρουση” και να την αποθεώνουν.

Ο λόγος για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία ενσαρκώνει στη σειρά τον ρόλο της Αγγελικής Ρούσσου, μιας εισαγγελέα που αναμένεται να γράψει με καταλυτικό τρόπο, το δικό της κεφάλαιο στην καθηλωτική ιστορία των “Παγιδευμένων”.

Παγιδευμένοι - Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ant1

Το τηλεοπτικό κοινό και, ειδικά, οι χρήστες του Twitter, ενθουσιάστηκαν με τη νέα αυτή προσθήκη, ενώ η σκηνή της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου που σχολιάστηκε πιο πολύ ήταν εκείνη της γνωριμίας της με τον Σταύρο Μαυρίδη, τον οποίον υποδύεται ο Κίμωνας Κουρής.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου το τελευταίο διάσημα διατηρεί σχέση με τον συνάδελφό της.

Παγιδευμένοι: Ποια είναι η Αγγελική Ρούσου

Η δυναμική Εισαγγελέας Αγγελική Ρούσσου μετατίθεται από τη Θεσσαλονίκη, στην Εισαγγελία του Πειραιά. Οξυδερκής, ικανή και πιστή στο καθήκον, πατάει γερά στα πόδια της και δεν σταματάει μπροστά σε κανένα εμπόδιο. Κάτω, όμως, από τον ισχυρό και ανεξάρτητο χαρακτήρα της, κρύβεται μία μεγάλη πληγή του παρελθόντος, που ακόμα αιμορραγεί.

Παγιδευμένοι - Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ant1

Η παρουσία της Αγγελικής Ρούσσου θα είναι καθοριστική για όλους και θα δώσει μια άλλη τροπή στις εξελίξεις. Η απάντηση στο ερώτημα γιατί ήρθε στην Εισαγγελία του Πειραιά δεν είναι ξεκάθαρη, ωστόσο όλα δείχνουν πως έχει έρθει για να δυσκολέψει το έργο του Σταύρου Μαυρίδη. Η ανάμειξή της στις δικές του υποθέσεις, δημιουργεί προβλήματα στη συνεργασία τους και δυνατούς τριγμούς στη μεταξύ τους σχέση. Μια σχέση που φαίνεται να είναι ανταγωνιστική. Είναι, όμως; Ή μήπως αυτός ο ανταγωνισμός είναι απλά μια… οφθαλμαπάτη;

Παγιδευμένοι: Χαμός με την είσοδο της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα