Ηθοποιός από τις “Σαββατογεννημένες” δεν γνώριζε ότι ο Καπουτζίδης γράφει το σενάριο

Διαβάζεται σε 2'
Σαββατογεννημένες
Σαββατογεννημένες MEGA

Στιγμές από τα γυρίσματα των “Σαββατογεννημένων” θυμήθηκε ηθοποιός της σειράς, η οποία έμαθε ποιος υπογράφει το σενάριο αφού έπαιζε ήδη.

Νοσταλγία έφερε η συνέντευξη της Μάγδας Τσαγγάνη στο “Πάμε Δανάη” μιας και η γνωστή ηθοποιός θυμήθηκε την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά του Γιώργου ΚαπουτζίδηΣαββατογεννημένες“, αποκαλύπτοντας όσα γίνονταν στα παρασκήνια της σειράς.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, η Μάγδα Τσαγγάνη ανέφερε αρχικά πως ο ρόλος της “κυρίας Λαζάρου”, της μητέρας του χαρακτήρα που υποδυόταν ο Αργύρης Αγγέλου ήταν μόνο για δύο επεισόδια, ενώ έμαθε αργότερα πως πίσω από το σενάριο βρισκόταν ο Γιώργος Καπουτζίδης.

“Η κυρία Λαζάρου ήταν μόνο στα δύο πρώτα επεισόδια. Δεν τον ήξερα τον Γιώργο. Όταν πήρα τα κείμενα, λέω ‘τι ωραίος ρόλος, αλλά μόνο δύο επεισόδια;’. Λέω τότε στην Ελένη Ράντου, στην πρόβα που κάναμε, ‘αμάν ρε Ελένη, τι κείμενα είναι αυτά; Θα ήμουν ευχαριστημένη να είχα δέκα επεισόδια‘. Και ακούω πίσω μου ‘ευχαριστώ‘. Και λέω (σ.σ. στον Γιώργο Καπουτζίδη) ‘αγόρι μου δεν είσαι μόνο ηθοποιός; Εσύ γράφεις το σενάριο;’. Και μου λέει ‘σας δίνω τον λόγο μου ότι θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να παίξετε περισσότερο. Έντεκα επεισόδια μπορεί να είναι, εννέα όχι‘”, είπε η ηθοποιός. Και έτσι έγινε.

Στη συνέχεια η Μάγδα Τσαγγάνη θυμήθηκε στιγμές από τα γυρίσματα της σειράς, τα γέλια με την Ελένη Ράντου, τον Αργύρη Αγγέλου που τη φώναζε “μαμά”, αλλά και τα πειράγματα από τον Σάκη Μπουλά, πίσω από τις κάμερες.

Μάγδα Τσαγγάνη: Δείτε όσα είπε

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα