J2US: Άφωνοι όλοι στο πλατό – Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε

J2US: Άφωνοι όλοι στο πλατό – Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε
J2US glomex - alpha tv

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε αναπάντεχα από το "Just The 2 Of Us" το βράδυ του Σαββάτου. Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν.

Με εντυπωσιακές εμφανίσεις και ερμηνείες επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου (3/12) το “Just the 2 of us” μέσα από την συχνότητα του Alpha.

Ο Νίκος Κοκλώνης, μαζί με την Κατερίνα Στικούδη από το celebrity room, αλλά και τους τέσσερις κριτές (Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτη Φασουλή) υποδέχτηκαν τα ζευγάρια, τα οποία μετέφεραν στη σκηνή χορό, ζωντάνια και διασκευές γνωστών κομματιών που αγαπήθηκαν.

Η βραδιά περιελάμβανε απολαυστικά ντουέτα και ερμηνείες που εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή.

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε

Στο τέλος της βραδιάς, ένα ζευγάρι θα έπρεπε να αποχαιρετήσει οριστικά το λαμπερό show, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό και την κριτική επιτροπή.

Συγκεκριμένα, η Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης βρέθηκαν στην τελευταία θέση της γενικής κατάταξης, συγκεντρώνοντας τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησαν από το φετινό “J2US”.

«Άδικο το αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου, έκπληξη ναι. Ήταν ένα πανέμορφο όμως ταξίδι. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα, τον δάσκαλο μου που ήταν συνοδοιπόρος σε όλο αυτό έμαθα πολλά από εκείνον», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε την εμφάνισή τους

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα