J2US: Ακόμα δεν τελείωσε και ο Κοκλώνης ανακοίνωσε τη νέα σεζόν – Ποιο ζευγάρι αποχώρησε

J2US: Ακόμα δεν τελείωσε και ο Κοκλώνης ανακοίνωσε τη νέα σεζόν – Ποιο ζευγάρι αποχώρησε
Νίκος Κοκλώνης glomex

Ραντεβού για τη νέα τηλεοπτική σεζόν έδωσε μέσα από το J2US ο Νίκος Κοκλώνης, ανακοινώνοντας τη νέα σεζόν του show τραγουδιού. Όσα έγιναν στο live του Σαββάτου (17/06).

Στην τελική ευθεία έχει μπει το J2US και το βράδυ του Σαββάτου (17/06) επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του Alpha με εντυπωσιακές εμφανίσεις, δυνατά ντουέτα και ανατρεπτικές συνεργασίες επί σκηνής.

Με μόλις δύο εκπομπές πριν τον μεγάλο τελικό, τα ζευγάρια έβαλαν τα δυνατά τους για να πείσουν κριτές και τηλεοπτικό κοινό και έκαναν διπλή εμφάνιση στη σκηνή του J2US, ενώ λίγα λεπτά μετά την έναρξη του show, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως το J2US επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν με την 6η σεζόν του,

Μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Νίνο και του Νικηφόρου, οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, εντυπωσιάζοντας με τη σκηνική τους παρουσία.

J2US: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από το σόου του Alpha

Μετά το διαγωνιστικό κομμάτι και τις δύο εμφανίσεις τους, τα ζευγάρια άκουσαν την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού και ένα από αυτά αποχαιρέτησε οριστικά το σόου του Alpha, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό και την κριτική επιτροπή.

Τελικά, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με την Ειρήνη Μερκούρη ήταν εκείνοι που αποχώρησαν από το J2US, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ είχε αποχωρήσει νωρίτερα και δεν βρισκόταν στη σκηνή τη στιγμή της αποχώρησης.

Οι εμφανίσεις του ζευγαριού που αποχώρησε

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα