J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που επιστρέφει στο show

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που επιστρέφει στο show
video printscreen

Το κοινό του "J2US" ψήφισε για το ποιο από τα ζευγάρια που αποχώρησαν, επιθυμεί να ξαναδεί στο διαγωνιστικό κομμάτι του μουσικοχορευτικό show. Ποιοι επιστρέφουν στη σκηνή.

Έληξε το πρωί της Τετάρτης (17/11) η ψηφοφορία του κοινού του “J2US”, που κλήθηκε να επιλέξει ποιο ζευγάρι θα επιστρέψει στη σκηνή του μουσικοχορευτικού show του Alpha.

Την ανακοίνωση για αυτή την έκπληξη είχε κάνει στο live του περασμένου Σαββάτου ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος είχε αποκαλύψει πως ένα από τα ζευγάρια που αποχώρησαν τις προηγούμενες βδομάδες, θα έχει την ευκαιρία να διαγωνιστεί ξανά.

Υποψήφια για να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο show, ήταν τα εξής ζευγάρια: Κώστας Φραγκολιάς με Μαντώ, Δημοσθένης Τζουμάνης με Γιώτα Γρίβα, Σάσα Σταμάτη με Θέμη Αδαμαντίδη, Ελένη Βουλγαράκη με Κωνσταντίνο Παντελίδη, Σούπερ Κική με Γιώργο Βελισσάρη, Δημήτρης Αλεξάνδρου με Κέλλυ Κελεκίδου.

Το κοινό ψήφισε και αποφάσισε ότι το ζευγάρι που θα επιστρέψει στο “J2US” είναι η Σούπερ Κική με τον Γιώργο Βελισσάρη, οι οποίοι αποχώρησαν στο τελευταίο live μετά την εμφάνισή τους με το τραγούδι “Ευλαμπία” του Γιάννη Γιοκαρίνη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα