J2US: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε – Η έκπληξη με τις επιστροφές

J2US: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε – Η έκπληξη με τις επιστροφές
Super Κική και Γιώργος Βελισσάρης Glomex

Ένα από τα ζευγάρια του "J2US" αναγκάστηκε να αποχωρήσει, αφού συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία. Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως δύο διαγωνιζόμενοι θα επιστρέψουν στο show, μετά από ψηφοφορία του κοινού.

Για ένα ακόμη Σάββατο επέστρεψε το J2US και οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προσπαθώντας να αποσπάσουν την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή, δηλαδή τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Σταμάτη Φασουλή, τη Δέσποινα Βανδή και τη Μαρία Μπακοδήμου.

Μετά από πολλαπλές εκπλήξεις, όπως η είσοδος της Μαρίνας Πατούλη και του Στέλιου Διονυσίου στο μουσικοχορευτικό show, ένα ζευγάρι αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο τέλος της βραδιάς, καθώς συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία από το κοινό και τους κριτές.

Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως το ζευγάρι που αποχωρεί είναι η Super Κική και ο Γιώργος Βελισσάρης, οι οποίοι τραγούδησαν το “Ευλαμπία” του Γιάννη Γιοκαρίνη.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής προχώρησε σε μια ανακοίνωση που ανατρέπει τα πάντα στο “J2US”, αφού είπε πως ένα από τα ζευγάρια που έχουν αποχωρήσει από την αρχή του show μέχρι και τώρα, θα επιστρέψει. Συγκεκριμένα, όπως είπε, έως και την ερχόμενη Τετάρτη (17/11), το κοινό θα μπορεί να ψηφίσει και να επιλέξει ποιο ζευγάρι θέλει να ξαναμπεί στο διαγωνιστικό κομμάτι.

Αξίζει να σημειωθεί, πως την πρώτη της εμφάνιση έκανε και η αντικαταστάτρια της Ιωάννας Τούνη, που είναι η Λάουρα Νάργες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα