J2US: Η Μπέσσυ Αργυράκη απέρριψε τον παρτενέρ της επειδή δεν της άρεσε η φωνή του

J2US: Η Μπέσσυ Αργυράκη απέρριψε τον παρτενέρ της επειδή δεν της άρεσε η φωνή του
Η Μπέσσυ Αργυράκη PAPADAKISPRESS

Η Μπέσσυ Αργυράκη θα βρεθεί φέτος στη σκηνή του J2US, ωστόσο η τραγουδίστρια άλλαξε παρτενέρ την τελευταία στιγμή, καθώς κατάλαβε ότι η φωνή του δεν είναι και τόσο καλή.

Με γρήγορους ρυθμούς προετοιμάζονται στον Alpha για την επιστροφή του J2US και το trailer της τέταρτης σεζόν του μουσικού σόου, μας προϊδεάζει για κάτι εντυπωσιακό.

Το κοντέινερ με το νούμερο 4 καταφθάνει στο λιμάνι. Το φορτίο είναι πολύτιμο και ο Νίκος Κοκλώνης είναι εκεί για να το παραλάβει! Η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Βίκυ Σταυροπούλου αναρωτιούνται για το περιεχόμενό του. Ποιος είναι άραγε ο τέταρτος κριτής; Η απάντηση άγνωστη ακόμη!

Σύντομα το λιμάνι μετατρέπεται σε σκηνή, η νύχτα φωτίζεται από πυροτεχνήματα και η μουσική μας προσκαλεί στο μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης.

J2US: Το εντυπωσιακό trailer του μουσικού σόου του Alpha

To J2US επιστρέφει στις οθόνες μας και όπως έχει γίνει γνωστό, κάποιοι ακόμα συζητούν, κάποιοι έχουν υπογράψει και κάποιοι βρίσκονται ένα βήμα πριν τις πρώτες πρόβες.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας», η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία θα βρεθεί στη σκηνή του J2US, άλλαξε παρτενέρ την τελευταία στιγμή, όταν κατάλαβε ότι η φωνή του δεν είναι και τόσο καλή.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, με τον οποίο η τραγουδίστρια έκανε πρόβες, αλλά οι επιδόσεις του φαίνεται πως δεν την ευχαρίστησαν…

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής του ΣΚΑΪ, η Μπέσσυ Αργυράκη αποφάσισε να αλλάξει παρτενέρ.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα