J2US: Ο Τρύφωνας Σαμαράς επέστρεψε στον τόπο του “εγκλήματος”

J2US: Ο Τρύφωνας Σαμαράς επέστρεψε στον τόπο του “εγκλήματος”
Το J2US έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου και ο Τρύφωνας Σαμαράς μαζί με την Έφη Σαρρή τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Και όχι αδίκως. glomex

Το Just The 2 of Us έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου και ο Τρύφωνας Σαμαράς μαζί με την Έφη Σαρρή τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Και όχι αδίκως.

Το βράδυ του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση το Just The 2 of Us με τους διαγωνιζόμενους να πιάνουν τα μικρόφωνα και να χαρίζουν στον κοινό εκπληκτικά σόου.

Τελευταία στη σκηνή ανέβηκε η Έφη Σαρρή, την οποία και περίμενε μια έκπληξη. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση πως το ζευγάρι της, Πηγή Δεβετζή βρέθηκε θετική στον κορονοϊό βρέθηκε προσωρινός αντικαταστάτης.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Ο λόγος για τον Τρύφωνα Σαμαρά. Οι δυό τους ανέβηκαν στην σκηνή και τραγούδησαν το κομμάτι “Εγώ δεν πάω Μέγαρο”. Ο εκκεντρικός φιναλίστ του πρώτου κύκλου επέστρεψε στον “τόπο του εγκλήματος” και έδωσε για ακόμα μια φορά “ρέστα”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα