Δάκρυσε η Πηγή Δεβετζή: “Προσέχω πάρα πολύ, δεν πίστευα ότι θα κολλήσω κορονοϊό”

Δάκρυσε η Πηγή Δεβετζή: “Προσέχω πάρα πολύ, δεν πίστευα ότι θα κολλήσω κορονοϊό”
Πηγή Δεβετζή Glomex

Οι πρώτες δηλώσεις της Πηγής Δεβετζή, μετά την ανακοίνωση πως είναι θετική στον κορονοϊό. Τι συμπτώματα είχε και τι προτρέπει τον κόσμο.

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η Πηγή Δεβετζή, η οποία θα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στη νέα σεζόν του μουσικού show “Just the 2 of us” του Open.

Η Ολυμπιονίκης του τριπλούν μίλησε με δάκρυα στα μάτια για τον φόβο που ένιωσε όταν έμαθε πως έχει τη νόσο Covid-19, ενώ προέτρεψε τον κόσμο να προσέχει πολύ.

“Εγώ κάνω γυμναστική στο σπίτι, λόγω της κατάστασης. Και όταν κάποιος κάνει γυμναστική ανεβαίνει η θερμοκρασία του σώματος. Πριν τρεις μέρες έκανα γυμναστική και κάπως κρύωσα, έβαλα θερμόμετρο και είχα δέκατα. Δεν έδωσα σημασία γιατί ήταν σύνηθες φαινόμενο για μένα. Αλλά λέω κάτι συμβαίνει γιατί είχα πονοκέφαλο για τρεις συνεχόμενες μέρες. Έτσι πήγα και έκανα το τεστ. Ευτυχώς που πήγα και προφύλαξα όλους τους φίλους μου. Μου στέλνουν συνεχώς μηνύματα για περαστικά και με συγκινεί πάρα πολύ αυτό”, δήλωσε η Πηγή Δεβετζή.

“Μακάρι να ήξερα πώς το κόλλησα. Θέλει πολλή προσοχή. Φοβήθηκα πάρα πολύ και λέω Δόξα τω Θεώ που είμαι σπίτι μου και το περνάω και δεν είμαι σε κάποιο νοσοκομείο. Υπάρχει κόσμος που είναι στα νοσοκομείο και στεναχωριέμαι πάρα πολύ και συγγνώμη που συγκινούμαι. Η αγάπη του κόσμου είναι τόσο μεγάλη και δεν το περίμενα ότι θα μου στείλουν τόσα πολλά μηνύματα”, είπε με δάκρυα στα μάτια η Ολυμπιονίκης.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα