J2US – Σούπερ Κική: “Και φυλακή που πήγα, δεν ήταν τίποτα μπροστά σ’ αυτό”

J2US – Σούπερ Κική: “Και φυλακή που πήγα, δεν ήταν τίποτα μπροστά σ’ αυτό”
Η Σούπερ Κική στο J2US Glomex

Η Σούπερ Κική τραγούδησε το "Bad Romance" της Lady Gaga στο J2US, αποκαλύπτοντας ότι δεν ξέρει καθόλου αγγλικά. Οι αυτοσαρκαστικές δηλώσεις της.

Για μια ακόμη βδομάδα επέστρεψε το J2US στον Alpha και οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προσπαθώντας να αποσπάσουν την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή, δηλαδή τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Σταμάτη Φασουλή, τη Δέσποινα Βανδή και τη Μαρία Μπακοδήμου.

Στο live του Σαββάτου (27/11) μια έκπληξη περίμενε διαγωνιζόμενους και τηλεθεατές, αφού τα ζευγάρια άλλαξαν παρτενέρ. Έτσι, στο πλάι της Σούπερ Κικής βρέθηκε η Εβελίνα Νικόλιζα, με τις δυο τους να ανεβαίνουν στη σκηνή και να τραγουδούν την μεγάλη επιτυχία “Bad Romance” της Lady Gaga.

Το ζευγάρι τα πήγε πάρα πολύ καλά, ενώ στο τέλος της εμφάνισης η Σούπερ Κική προχώρησε σε μια αποκάλυψη, αναφέροντας ότι δεν ξέρει καθόλου αγγλικά. Η ίδια τόνισε ότι δυσκολεύτηκε πολύ, αν και οι κριτές του show της επεσήμαναν πως δεν φάνηκε ότι δεν γνώριζε την γλώσσα.

Η Σούπερ Κική, αυτοσαρκαζόμενη για τα αγγλικά της και το γεγονός ότι είχε φυλακιστεί στο παρελθόν, είπε:

Μόνο μην το μυρίσεις το φόρεμα μου! Νίλα! Έχω χ@@@εί πάνω μου. Συγνώμη δεν γίνεται. Τρέμουν τα γόνατα μου, δεν ξέρω γρι εγγλέζικα και να το ξέρετε. Γρι, γρι, Χριστό! Ήταν το μεγαλύτερο ρίσκο της ζωής μου. Και φυλακή που πήγα, δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό. Ρίσκο”.

J2US: Δείτε την εμφάνισή τους

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα