J2US: Το ξαφνικό φιλί του Κόνσολου στην Ελένη Δήμου – Πώς αντέδρασε

J2US: Το ξαφνικό φιλί του Κόνσολου στην Ελένη Δήμου – Πώς αντέδρασε
Μαρίνος Κόνσολος και Ελένη Δήμου Glomex

Ο Μαρίνος Κόνσολος και η Ελένη Δήμου τραγούδησαν το "Zitti E Buoni" των Maneskin στο "J2US". Στο τέλος ο ηθοποιός φίλησε την τραγουδίστρια στο στόμα. Το σχόλιό της.

Για ένα ακόμη Σάββατο επέστρεψε το J2US και οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προσπαθώντας να αποσπάσουν την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή, δηλαδή τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Σταμάτη Φασουλή, τη Δέσποινα Βανδή και τη Μαρία Μπακοδήμου.

Ο ηθοποιός Μαρίνος Κόνσολος και η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου τραγούδησαν την μεγάλη επιτυχία του ιταλικού συγκροτήματος Maneskin, οι οποίοι σάρωσαν στην περσινή Eurovision με το “Zitti E Buoni”, ωστόσο, στο τέλος της εμφάνισής τους, συνέβη κάτι αναπάντεχο.

Συγκεκριμένα, μόλις τελείωσε το τραγούδι, ο Μαρίνος Κόνσολος άρπαξε την Ελένη Δήμου και της έδωσε ένα φιλί στο στόμα, με την τραγουδίστρια να σαστίζει.

“Δεν ξέρω τι φιλί ήταν αυτό, δεν το είχαμε προσχεδιάσει”, δήλωσε η Ελένη Δήμου στον Νίκο Κοκλώνη αμέσως μετά, ενώ ο παρουσιαστής σχολίασε απευθυνόμενος στον Μαρίνο Κόνσολο: “Την Ελένη την ρώτησες;”

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε την βαθμολογία τους:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα