Καγιά για Παπαγεωργίου: “Γίνεται επίθεση απέναντί μου που δεν μου αρμόζει”

Καγιά για Παπαγεωργίου: “Γίνεται επίθεση απέναντί μου που δεν μου αρμόζει”
Η Βίκυ Καγιά ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Η Βίκυ Καγιά απάντησε σε όσα είπε πρόσφατα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την ίδια, τονίζοντας πως "δεν έχει ενοχλήσει άνθρωπο ποτέ".

Η γνωστή παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά, σχολίασε όσα ειπώθηκαν πρόσφατα για την ίδια από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όταν βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε μιλήσει ανοιχτά για την αποχώρησή της από το Greece’s Next Top Model και είχε δηλώσει για την Βίκυ Καγιά πως “δεν της δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πει κάτι ούτε το περιθώριο”.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Βίκυ Καγιά, μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού του ANT1, δήλωσε πως δεν τσακώθηκαν ποτέ, δεν υπήρξε άσχημο κλίμα ανάμεσά τους και η συνεργασία τους ήταν άρια.

“Ποιοι είναι οι όλοι που ξέρουν την αλήθεια; Είναι κουραστικό γιατί προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ρωτήστε την ίδια. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, δεν ανταλλάξαμε κακή κουβέντα, δεν υπήρξε ποτέ άσχημο κλίμα, δεν ξέρω τι να σας πω ειλικρινά. Πληγώθηκε ποιος; Από μένα; Δεν είχα ποτέ κάποια τέτοια εντύπωση ότι την πείραξε κάτι γιατί είχαμε μια συνεργασία άρτια δύο χρόνια”, είπε.

Η Βίκυ Καγιά συνέχισε με έντονο ύφος: “Με πήρε ποτέ τηλέφωνο και δεν της το σήκωσα; Όποτε θέλει ας πάρει, εννοείται. Προσπάθησε ποτέ να μου μιλήσει και δεν της σήκωσα το τηλέφωνο; Μου φαίνεται περίεργο το δεν είχε το περιθώριο να μου μιλήσει. Ήμασταν δίπλα δίπλα δύο χρόνια.

Ποιο περιθώριο χρειάζεται για να μιλήσει κάποιος σε κάποιον; Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάγαμε για όλα τα άλλα, κάναμε την πλάκα του αιώνα, ήμασταν στα ταξίδια μέρες ολόκληρες μαζί και δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για ποιο λόγο; Αυτό πρέπει να σας το απαντήσει μόνο η ίδια. Είναι σαν να γίνεται πια απέναντί μου μια επίθεση η οποία δεν μου αρμόζει και δεν μου αξίζει γιατί δεν έχω ενοχλήσει άνθρωπο ποτέ”, είπε η Βίκυ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα