Παπαγεωργίου για Καγιά: “Όλοι ξέρετε την αλήθεια για το GNTM”

Παπαγεωργίου για Καγιά: “Όλοι ξέρετε την αλήθεια για το GNTM”
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου glomex

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για την κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά, αλλά και για την απρόσμενη αποχώρησή της από το GNTM.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show το βράδυ της Τρίτης (09/11), όπου απάντησε για την κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά και για την αποχώρησή της από το GNTM, βάζοντας ένα τέλος σε όσα έχουν ακουστεί για τη συνεργασία τους.

Η ίδια, μίλησε ανοιχτά για την αποχώρησή της από το Greece’s Next Top Model, τονίζοντας ότι άντεχε και περισσότερο στο ριάλιτι μόδας και πως θα καθόταν παραπάνω, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει για το αν την ανάγκασαν να αποχωρήσει.

“Ποτέ δεν είπα ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Δεν είπα ότι έχω πρόβλημα. Ζούμε σε μια μικρή χώρα και σε έναν μικρό χώρο και γιατί με ρωτάτε, αφού όλοι ξέρετε την αλήθεια. Άντεχα και περισσότερο στο GNTM κι εννοείται θα καθόμουν παραπάνω. Είμαι επαγγελματίας και κάνω την δουλειά μου 100%. Δεν θα πω τίποτα για το αν με ανάγκασαν να φύγω. Μου δόθηκε μια τεράστια ευκαιρία και έκανα ότι καλύτερο μπορώ”, είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Ενώ συνέχισε, λέγοντας: “Κλείνω ένα θέμα εδώ που ποτέ δεν με αφορούσε. Επαγγελματικά με πλήγωσε το τέλος από το GNTM. Επί προσωπικού, όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες και να νιώθουμε ότι κάτι συμβαίνει γύρω μας και να μην φερθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν κρατώ κακία. Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πω κάτι στην Βίκυ και ούτε το περιθώριο. Έχουμε συναντηθεί κι έχουμε χαιρετηθεί, δεν μένω πίσω. Θα συνεργαζόμουν ξανά με την Βίκυ Καγιά με μεγάλη χαρά, ήταν καταπληκτική στο GNTM”.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα