Κάνε ότι κοιμάσαι: Δυναμικό come back με μυστηριώδη νέα πρόσωπα – Τα πρώτα σχόλια των τηλεθεατών

Διαβάζεται σε 2'
Κάνε ότι κοιμάσαι: Δυναμικό come back με μυστηριώδη νέα πρόσωπα – Τα πρώτα σχόλια των τηλεθεατών
ertflix

Καθηλωτική ήταν η “πρεμιέρα” του δεύτερου κύκλου της σειράς “Κάνε ότι κοιμάσαι” της ΕΡΤ. “Αποθέωση” στα social media.

Επέστρεψε για δεύτερη σεζόν η δημοφιλής ψυχολογική σειρά μυστηρίου “Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ”, σε σκηνοθεσία Αλέκου Κυράνη και Μάριου Βαλάση και σε σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα για δεύτερη χρονιά το βράδυ της Δευτέρας (11/09) στην ΕΡΤ1, αιχμαλωτίζοντας για μια ακόμη φορά το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο βρέθηκε στο X (πρώην twitter) κατά τη διάρκεια της προβολής του πρώτου επεισοδίου για να συζητήσει όλα όσα συμβαίνουν, αλλά και όσα πιστεύουν ότι θα ακολουθήσουν.

Για μια ακόμη φορά, το “Κάνε ότι κοιμάσαι” αποθεώθηκε στα social media:

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Ο Ίσσαρης και η ομάδα του, υπό την επίβλεψη της Χρύσας, αποκλείουν τον προαύλιο χώρο του Κολλεγίου, στον οποίο βρέθηκε το πτώμα του άτυχου γυμναστή. Ξαφνικά όλοι είναι ύποπτοι, αλλά η Χρύσα μοιάζει αποφασισμένη να υποστηρίξει τον Σταματάκη, τον οποίο η ίδια είχε λυκειάρχη.

Τα πρόσωπα αρχίζουν να φανερώνονται, αν και παράλληλα όλοι έχουν να κρύψουν ένα κομμάτι της αλήθειας. Ποιος ήταν πραγματικά ο καθηγητής Γυμναστικής στο σχολείο; Ποιες οι σχέσεις του με τη διεύθυνση και ορισμένους γονείς; Ποια ήταν η πραγματική σχέση του με τη Δέσποινα, τη σύζυγο του Σταματάκη;

Ο Νικόλας αισθάνεται ότι ο γυμναστής προσπάθησε για κάποιο λόγο να τον αποτρέψει από το να δεχτεί τη θέση στο καινούριο σχολείο. Αντί όμως ο φόνος να τον αποθαρρύνει, ο Νικόλας αποφασίζει να μπει στον λαμπερό αυτό κόσμο των επικίνδυνων μυστικών και δύναμης. Τώρα πλέον είναι ένας ορκισμένος κυνηγός του κακού και έπειτα από όσα βίωσε ο ίδιος τους τελευταίους μήνες, αποδέχεται την πρόταση του νέου λυκειάρχη, για να εξερευνήσει ο ίδιος την υπόθεση.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα