Καρακάση: "Τελειώνοντας το σχολείο ήμουν 100 κιλά. Έφτασα τα 49 - Έπεφταν τα μαλλιά μου"

Ελένη Καρακάση
Ελένη Καρακάση GLOMEX

Καλεσμένη στο "The 2Night Show" η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της αλλά και τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, τις "Άγριες Μέλισσες".

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ελένη Καρακάση, ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο "The 2Night Show", όπου και προέβη σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την υγεία της.

"Όταν τελείωσα το σχολείο ήμουν 100 κιλά. Όλη μου τη ζωή ήμουν ένα παχύσαρκο παιδί. Κάποια στιγμή πήρα την απόφαση να αρχίσω δίαιτα, όταν εκμυστηρεύτηκα στην Κάρμεν Ρουγγέρη, που ήμουν στη θεατρική της ομάδα, ότι δεν είναι αυτός ο χώρος μου, δεν είναι για μένα και το νιώθω και αποφασίζω να πάω στη μουσική και κυρίως στο κλασικό τραγούδι τότε που είχα όνειρο.

ADVERTISING

Και μου λέει η Κάρμεν τη μαγική κουβέντα “άμα χάσεις μερικά κιλά θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να βρίσκεις δουλειά και να παίζεις ρόλους”. Και κάποια στιγμή ξεκίνησα μια μεγάλη δίαιτα, όμως έχασα τον έλεγχο γιατί μου άρεσε που έβλεπα ότι χάνω κιλά.

Είχα γίνει πετσί και κόκκαλο, είχα φτάσει 49 κιλά. Δεν έφτασα σε ανορεξία γιατί δεν μου κόπηκε ποτέ η όρεξη, ηθελημένα δεν έτρωγα. Μετά πέρασα μια μεγάλη κρίση με τις ορμόνες μου, δεν είχα περίοδο, έπεφταν τα μαλλιά μου", αποκάλυψε η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά Άγριες Μέλισσες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: The 2Night Show, ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες
SHARE:

24Media Network