Καρφί Στόκα για X-Factor: Στο show αν είσαι καλός, κόβεσαι

Καρφί Στόκα για X-Factor: Στο show αν είσαι καλός, κόβεσαι
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΥΞ ΛΑΞ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) Eurokinissi

Ο καλλιτέχνης βρέθηκε στα βραβεία MVMA 2017, του MAD TV και άφησε αιχμές για τον τρόπο που εξελίσσεται το talent show του ΣΚΑΙ, στο οποίο και βρίσκεται ως κριτής (vid)

Ο Μπάμπης Στόκας αποτέλεσε τη φετινή χρονιά την ευχάριστη έκπληξη του X-Factor, αφού είπε το μεγάλο “ΝΑΙ” ώστε να καταλάβει μία από τις τέσσερις θέσεις των κριτών του talent show του ΣΚΑΙ. Έκτοτε βέβαια, έχει εκφράσει πολλές φορές τις αντιρρήσεις του για το show, μέχρι του σημείου να χαρακτηρίσει την αποδοχή του να καθίσει στην καρέκλα “συμβιβασμό”. Το βράδυ της Τρίτης, το πρώην μέλος των ΠΥΞ ΛΑΞ βρέθηκε στα ετήσια βραβεία MAD και σε δηλώσεις του στις κάμερες πέταξε ένα ακόμη καρφί για την εκπομπή.

“Στο X-Factor ξέρεις αν είσαι καλός, κόβεσαι” είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να θέλει να αναφερθεί περαιτέρω στο θέμα. “Πετάω βόμβες, έτσι για πλάκα” συμπλήρωσε.

Δείτε τη δήλωσή του:

Ωστόσο, σε περασμένο live της εκπομπής του ΣΚΑΙ, είχε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του για την ψηφοφορία των τηλεθεατών, όταν ένα από τα συγκροτήματα που “κοουτσάρει” αναγκάστηκε να αποχωρήσει: “Δεν καταλαβαίνω τι έγινε, τέλος πάντων. Είναι νομίζω όπως ψηφίζουμε στις εκλογές στην Ελλάδα, άλλα ‘ντ’ άλλων” έλεγε τότε συμπληρώνοντας: “Δεν τρέχει τίποτα, είναι ένα show, ένα παιχνίδι, που ο κόσμος αποφάσισε αυτό, οκ, δεν στεναχωριόμαστε όσο νομίζουν, δεν τρέχει τίποτα”.

Δείτε το στιγμιότυπο από εκείνη την εκπομπή:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα