Καρμάτης: Για το ρόλο του “Μπίλυ” στα “Μαύρα Μεσάνυχτα” πήρα 25 κιλά

Καρμάτης: Για το ρόλο του “Μπίλυ” στα “Μαύρα Μεσάνυχτα” πήρα 25 κιλά
Ο Παναγιώτης Καρμάτης glomex

Όλα όσα δήλωσε ο ηθοποιός Παναγιώτης Καρμάτης για τη συμμετοχή του στα «Μαύρα Μεσάνυχτα». Πώς κατάφερε να χάσει τόσο σύντομα τα κιλά που πήρε για το ρόλο.

Ο Παναγιώτης Καρμάτης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» ως τον τηλεοπτικό γιο της Μπέσυς Μάλφα και του Στέλιου Μάϊνα, με τον νεαρό τότε Παναγιώτη να κάνει μεγάλες θυσίες για το ρόλο, καθώς αναγκάστηκε να πάρει 25 κιλά για να παίξει στην σειρά, ενώ μέσα σε 1,5 μήνα έχασε τα κιλά που πήρε.

Μιλώντας στο star.gr αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στα «Μαύρα Μεσάνυχτα» αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να παίξει στο επιτυχημένο σήριαλ:

“Όταν μου είπαν να κάνω αυτόν τον ρόλο μόλις είχα τελειώσει την σχολή. Το όλο cast της σειράς ήταν άνθρωποι που έβλεπα στην τηλεόραση και χάζευα. Έπρεπε να πάρω 25 κιλά για τον ρόλο. Στην αρχή ήταν ευχάριστο να τρώω πράγματα που παχαίνουν, γιατί ήταν πολύ γευστικά. Αργότερα, όμως, έπρεπε να τρώω αναγκαστικά για να παχύνω. Ήταν πολύ δύσκολο να τα χάσω, αλλά το κατάφερα μέσα σε 1,5 μήνα, μόλις τελείωσε η σειρά με πολύ γυμναστική και διατροφή”.

“Τα τελευταία χρόνια με τις μετέπειτα σειρές που έκανα, ο κόσμος έβλεπε πώς είμαι στην πραγματικότητα. Ξεκίνησα μ’ έναν ρόλο στην τηλεόραση που ο κόσμος με συνέδεε με αυτόν. Θα μπορούσα κάλλιστα να κρατήσω τα κιλά και να υποδύομαι παρόμοιους ρόλους, αλλά ήθελα να προχωρήσω και σε άλλα πράγματα”, συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα