Κατερίνα Ζαρίφη: Η αποκάλυψη για τον νέο της σύντροφο – “Είναι φίλος με τον πρώην μου”

Κατερίνα Ζαρίφη: Η αποκάλυψη για τον νέο της σύντροφο – “Είναι φίλος με τον πρώην μου”
Κατερίνα Ζαρίφη ΑΝΤ1

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε ανοιχτά για τη νέα της σχέση, δηλώνοντας πως ο σύντροφός της είναι σεφ ανοιχτής φωτιάς και ζει μόνιμα στα Γιάννενα, ενώ είναι μαζί ένα χρόνο. Πώς γνωρίστηκαν.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24/04) η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας αρκετά πράγματα για τον νέο της σύντροφο, τον Πάνο.

“Με τον σύντροφό μου πάμε παντού μαζί. Δεν έχει τύχει να μας φωτογραφίσουν, αλλά δεν έχω πρόβλημα εφόσον είναι επίσημη σχέση” ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός, αποκαλύπτοντας πως το επάγγελμά του είναι σεφ:Είναι σεφ ανοιχτής φωτιάς, από αυτούς τους ανθρώπους που πηγαίνουν στην ύπαιθρο με τον παραδοσιακό τρόπο, με μασίνα, κάνουν αντικριστά, καπνιστά, έχουν καπνιστήρια, αποστακτήρια”.

Όπως είπε, ο σύντροφός της ζει μόνιμα στα Γιάννενα, εκεί όπου γνωρίστηκαν.Πήγα για το Tedx στα Γιάννενα και ήταν και αυτός ομιλητής και γνωριστήκαμε και πολύ φυσιολογικά – μη σου πω πιο φυσιολογικά από ποτέ στη ζωή μου – ήμαστε από τότε μαζί! Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στα μαγευτικά Ιωάννινα, στη λίμνη” περιέγραψε”.

Θέλω και τον χώρο μου, θέλω και τον χρόνο μου. Δεν είμαι και η κλασική γυναίκα. Είναι cool, ωραία, χαλαρά! Το να είσαι καλά στην προσωπική σου ζωή έχει ένα κουλάρισμα. Έχεις έναν άνθρωπο, αυτό είναι το σημαντικό μεγαλώνοντας. Εγώ αυτές τις επιφάσεις, με τις πλασματικές εντάσεις για να δείχνουμε ότι ζούμε τον έρωτα στο ημερολόγιο δεν τις μπορώ”, συμπλήρωσε.

Όσο για το ενδεχόμενο να πήγαινε να μείνει στα Γιάννενα, είπε: Εννοείται θα μπορούσα να ζήσω στα Γιάννενα. Μέχρι τα 18 μου έζησα στη Θήβα και αν βρίσκω κάτι με ενδιαφέρον, δεν με αφορά ο τόπος, δεν θέλω να πηγαίνω πια Αθήνα, την έχω χορτάσει. Έχουμε ξενυχτήσει, έχουμε πάει μπουζούκια, συναυλίες, είμαι πλήρης, αρκεί να βρίσκω κάτι να κάνω, δεν μπορώ να κάθομαι, αυτή είναι η τρέλα μου”.

“Με την πρώην σχέση μου, με τον Γιάννη έχουμε γίνει κολλητοί, ο καλύτερός μου φίλος. Είναι φίλοι και με τον Πάνο”, αποκάλυψε, επίσης, ενώ ανέφερε πως ο σύντροφός της δεν ζηλεύει καθόλου, ενώ η ίδια είναι “αρρωστάκι”, περιγράφοντας μάλιστα ένα παλιό περιστατικό, όπου η ίδια έκανε “σκηνή”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα