Κατερίνα Ζαρίφη: Ο λόγος που σταμάτησε το πρωινό στην τηλεόραση

Διαβάζεται σε 2'
Η Κατερίνα Ζαρίφη
Η Κατερίνα Ζαρίφη PAPADAKIS PRESS

Αποκαλυπτική η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, Κατερίνα Ζαρίφη στο 2night Show της Τρίτης. Η εξομολόγηση για τις αποφάσεις στην τηλεοπτική πορεία της.

Kαλεσμένη της εκπομπής “2Night Show” και του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τρίτης η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μίλησε για την εκπομπή “Οδός Ζαρίφη 2”, αλλά και για τις σημαντικές αποφάσεις της τηλεοπτικής της πορείας.

“Πολλές φορές το καινούργιο μας σοκάρει, ευχάριστα ή δυσάρεστα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να δώσει ο κόσμος μία ευκαιρία στην πλάκα το μεσημέρι. Δεν έχουν μπει ακόμα σωστά τα κομμάτια στο παζλ αλλά έχουμε πολύ καλό υλικό”, είπε αρχικά η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγής για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ.

“Την έχουμε ιδρώσει τη φανέλα, το έχω αγαπήσει πολύ αυτό το project. Θέλαμε λίγο πρωτογενές υλικό στην ελληνική τηλεόραση. Δεν μας πηγαίνουν όλα καλά αλλά δεν έχουμε και κάποιο manual. Έχω ευχαριστηθεί δημιουργικότητα φέτος στην τηλεόραση. Την είχα ξεχάσει”, πρόσθεσε.

 

Παράλληλα, ρωτήθηκε και για τους λόγους που εγκατέλειψε την πρωινή ζώνη της τηλεόρασης, αποκαλύπτοντας: “Το ραδιόφωνο είναι η δουλειά που ξέρω να κάνω καλά σε αυτή τη ζωή, είναι ο μόνιμος σύζυγος. Σταμάτησα το πρωινό, γιατί η υγεία μου από κάποιο σημείο και μετά παρέπαιε. Είναι από το μηδέν στο εκατό σε δευτερόλεπτα, μόλις λες την καλημέρα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα