Κάτια Δανδουλάκη: “Θα διάλεγα για φίλη μου την Λενιώ, γιατί έχει μπέσα”

Κάτια Δανδουλάκη: “Θα διάλεγα για φίλη μου την Λενιώ, γιατί έχει μπέσα”

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες και τον ρόλο της Ανέτ που ενσαρκώνει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night Show στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η διάσημη ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη μιλώντας για τις Άγριες Μέλισσες στις οποίες και πρωταγωνιστεί στο ρόλο της Ανέτ. 

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις που θα ταράξουν τα νερά στο Διαφάνι αποκαλύπτοντας πως η Ανέτ και ο Δούκας θα «βασανιστούν» με αβέβαιο αποτέλεσμα.

Όταν, μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής την ρώτησε για το spoiler που κυκλοφορεί ότι ο Μελέτης είναι γιος της Ανέτ, η Κάτια Δανδουλάκη είπε πως «αφού το λένε όλοι…» χωρίς να επεκταθεί παραπάνω.

«Ήξερα ότι οι Άγριες Μέλισσες θα γίνουν επιτυχία, αλλά δεν ήξερα ότι θα γίνει τέτοια επιτυχία. Βλέπω τα νέα παιδιά και τα χαίρομαι, υποκλίνομαι στο ταλέντο τους, τα θαυμάζω.

Η συμμετοχή μου είναι σαν να μου έτυχε το λαχείο, δεν περίμενα ότι θα μου ξανατύχει, είχαν περάσει χρόνια για να μου τύχει μια τέτοια επιτυχία.

Ο ρόλος της Ανέτ είναι λες και η Μελίνα, η σεναριογράφος, είχε κάνει “μαγνητική” επάνω μου και η Ανέτ αντιδρά όπως θα αντιδρούσε κι εγώ, σαν Κάτια.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον επάνω της είναι ότι έχει συντονιστεί με την ψυχή της, όπου δεν την αφορά τι θα πει και τι θα κάνει ο άλλος», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

«Δεν θα μαθαίναμε και τα… χαϊρια της Ανέτ κάποια στιγμή; Υπήρχε ένα παιδί στη ζωή μου. Αφού όλοι λένε ότι είναι ο Μελέτης το παιδί μου…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα