Κάτια Ταραμπάνκο: Με πόσα χρήματα έφυγε από το Survivor

Κάτια Ταραμπάνκο: Με πόσα χρήματα έφυγε από το Survivor
Η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor Facebook / @Survivor Greece

"Ζαλίζει" το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε η Κάτια Ταραμπάνκο από την παραμονή της στο Survivor. Οι όροι της συμφωνίας που έκανε για να πει το "ναι" στον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η μεγάλη έκπληξη έγινε στο επεισόδιο της Τετάρτης (16/03) του Survivor 5 και η Κάτια Ταραμπάνκο, έναν περίπου μήνα μετά την είσοδό της στο ριάλιτι επιβίωσης αποχαιρέτησε -πρόωρα- τους συμπαίκτες της και τον Άγιο Δομίνικο.

Στο άκουσμα της ετυμηγορίας του τηλεοπτικού κοινού Διάσημοι και Μαχητές ξαφνιάστηκαν αφού το μοντέλο και πέρυσι δεν είχε καταφέρει να φτάσει μακριά και αποχώρησε αναπάντεχα για λόγους υγείας. Όμως αυτή τη φορά δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις ψήφους των τηλεθεατών.

Με πόσα χρήματα όμως αποχώρει η πρώην παίκτρια των Διασήμων;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αφορούσαν τη φετινή είσοδό της στο ριάλιτι και το “χρυσό” συμβόλαιο που εξασφάλισε, οι εβδομαδιαίες απολαβές της Κάτιας Ταραμπάνκο ανέρχονταν στα 10.000 ευρώ. Αν αναλογιστεί κανείς πως τα πρώτα πλάνα της προβλήθηκαν την Πέμπτη (10/02) και αποχώρησε πέντε εβδομάδες αργότερα, την Τετάρτη (16/03), τότε το μοντέλο αποχώρησε πλουσιότερη κατά 50.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η Κάτια Ταραμπάνκο κατά τη συμμετοχή της στον περσινό κύκλο του ριάλιτι, λάμβανε αμοιβή 5.500 ευρώ την εβδομάδα.

Survivor – Ταραμπάνκο: Οι όροι του φετινού συμβολαίου της

Πολύ ευνοϊκό θα είναι το συμβόλαιο που υπέγραψε η Κάτια Ταραμπάνκο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, καθώς δεν θα υπάρχει ρήτρα αποχώρησης, δηλαδή αν θέλει να αποχωρήσει δεν θα χρειαστεί να αποζημιώσει την Acun Media.

Επίσης αν αποχωρήσει οικειοθελώς απλώς δεν θα της καταβληθούν τα χρήματα. Επίσης, αν αποχωρήσει με εντολή γιατρού τότε θα πληρωθεί το συνολικό μηνιαίο ποσό. Αν φύγει δηλαδή επειδή θα το συστήσει ο γιατρός την πρώτη εβδομάδα του πρώτου μήνα θα πληρωθεί όλον το μήνα, ενώ τέλος υπάρχει και option για μελλοντική συνεργασία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα