Survivor: Έγινε η έκπληξη, αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο – Κλάματα στο συμβούλιο

Survivor: Έγινε η έκπληξη, αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο – Κλάματα στο συμβούλιο

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν την Κάτια Ταραμπάνκο να αποχωρεί πρόωρα -και- από το φετινό Survivor. Η περίεργη σύμπτωση και το "ξέσπασμα" στο συμβούλιο.

Πλήρης δικαίωση των spoiler που ήθελαν την Κάτια Ταραμπάνκο να αποχωρεί από το φετινό Survivor, ξανά αναπάντεχα, ξανά πρόωρα.

Αυτή τη φορά βέβαια, το μοντέλο δεν αποχώρησε λόγω προβλήματος υγείας ή τραυματισμού όπως έγινε στο περσινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αλλά κατόπιν ψηφοφορίας.

Το κοινό κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στην ίδια και τον Σπύρο Μαρτίκα, τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τη Τζο Μαριδάκη, ψηφίζοντας το μοντέλο από την Ουκρανία για να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Συνεπώς, όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η Κάτια Ταραμπάνκο αποχωρεί πρόωρα από το Survivor, πριν προλάβει καν να συμπληρώσει 1,5 μήνα στο παιχνίδι. Να σημειωθεί πως, σύμφωνα τα ρεπορτάζ που αφορούσαν στην φετινή είσοδό της στο ριάλιτι, ότι οι εβδομαδιαίες της απολαβές ανέρχονταν στα 10.000 ευρώ.

Survivor – Ταραμπάνκο: Κλάματα στο συμβούλιο και η σύμπτωση με την περσινή αποχώρηση

Τόσο στο άκουσμα του ονόματός της, όσο και κατά την άφιξή της στο Συμβούλιο του νησιού, η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα, έχοντας όμως ανάμεικτα συναισθήματα, αφού όπως είπε ήθελε να βρεθεί στην οικογένειά της, δεδομένης και της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία.

“Θέλω να φτάσω τελικό. Δεν θέλω με τίποτα να αποχωρήσω. Από την άλλη, η σκέψη ότι μπορεί να μπω σε ένα αεροπλάνο και να πάω στην οικογένειά μου είναι ωραίο. Έχω πολύ μεγάλη ανάγκη να δω την οικογένειά μου τη συγκεκριμένη περίοδο”, είπε στο συμβούλιο πριν την ανακοίνωση της αποχώρησής της.

Παράλληλα παραδέχτηκε πως το ένστικτό της έλεγε από νωρίς ότι θα φύγει, ενώ νωρίτερα είχε περιγράψει και μία περίεργη σύμπτωση με την περσινή αποχώρηση: “Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να αποχωρήσω. Ο σημερινός στίβος μάχης ήταν το τελευταίο παιχνίδι που είχα παίξει στο περσινό Survivor και με έβγαλε νοκ-άουτ με αποτέλεσμα οι γιατροί να με στείλουν στη μαμά μου έτσι όπως ήμουν. Ελπίζω να μη σημαίνει κάτι αυτό, μιας και τα πήγα καλά αυτή τη φορά”, σημείωσε λίγες ώρες πριν μάθει ότι φεύγει.

Όπως ήταν λογικό, η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού σόκαρε όλους τους παίκτες, με αρκετές συμπαίκτριές της από την ομάδα των Διασήμων να ξεσπούν σε κλάματα.

Survivor – Ταραμπάνκο: Δεν τα βρήκαν με τον Τάκη Καραγκούνια

Μετά τον προχθεσινό τους τσακωμό, Κάτια Ταραμπάνκο και Τάκης Καραγκούνιας ήρθαν κοντά και προσπάθησαν να τα βρουν, αλλά μάταια. “Ήθελα λίγο να μιλήσουμε εδώ πέρα επειδή έχουμε έρθει σχεδόν μαζί στο παιχνίδι και σου έχω πει μια μου έχεις πει κάποια πράματα εμπιστευτικά. Εγώ πιστεύω ότι έχεις πέσει σε μια παγίδα γιατί προχθές πίστεψες ότι είπα κάποια πράγματα τα οποία δεν ήταν αυτά που νόμιζες πως είπα. Η Ευρυδίκη χρησιμοποίησε το όνομα Βαλάντης; Πρόσεχε τι λες γιατί έχουν ακουστεί όλα όσα έχει πει η Ευρυδίκη”, της είπε ο Τάκης. Τελικά, οι δυο τους δεν τα βρήκαν αφού η Κάτια του ανέφερε πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου της είπε όλα όσα έχουν συζητήσει μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα