Καβγάς Καινούργιου – Μπιμπίλα on air: “Θες να κλείσουμε για να βγεις στη Φαίη;”

Καβγάς Καινούργιου – Μπιμπίλα on air: “Θες να κλείσουμε για να βγεις στη Φαίη;”
Κατερίνα Καινούργιου - Σπύρος Μπιμπίλας Glomex

Η Κατερίνα Καινούργιου εκνευρίστηκε με τον Σπύρο Μπιμπίλα στον "αέρα" της εκπομπής "Super Katerina" και ανέβηκαν οι τόνοι. Ο εκρηκτικός τους διάλογος.

Στον “αέρα” της εκπομπής “Super Katerina” τσακώθηκαν το πρωί της Δευτέρας (10/01) η Κατερίνα Καινούργιου και ο Σπύρος Μπιμπίλας, μετά από την δήλωση του προέδρου του ΣΕΗ ότι δεν έχει αρκετό χρόνο για να μιλήσει, επειδή βιάζεται.

Αρχικά, με το που βγήκε στην εκπομπή, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε στην παρουσιάστρια: “Ταυτόχρονα με παίρνει και η άλλη εκπομπή, αυτή τη στιγμή χτυπάει το Skype μου και από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτή την κατάσταση των καναλιών. Σας αγαπώ όλους, είμαι τόσο ευγενικός με όλους, αλλά δεν μπορώ να διαχειριστώ το πού θα βγω πρώτα”.

Η Κατερίνα Καινούργιου του απάντησε ψύχραιμα πως μπορεί να τους πάρει τηλέφωνο αργότερα ή πως αν θέλει μπορεί να κλείσει το Skype με την εκπομπή του Alpha, ώστε να βγει να μιλήσει στη Φαίη Σκορδά.

Τελικά η εκπομπή συνέχισε την ροή της, έως ότου ο Σπύρος Μπιμπίλας διέκοψε την Κατερίνα Καινούργιου λίγα λεπτά αργότερα, για να της υπενθυμίσει πως δεν έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή του.

Τότε ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Καινούργιου: Αχ, Σπύρο, θέλω να σου πω κάτι, γιατί έχω αρχίσει και στεναχωριέμαι. Κάθε φορά που βγαίνεις στην εκπομπή λες “ήθελα να βγω και στη Φαίη” ή “δεν προλαβαίνω να μιλήσω”. Πραγματικά, με κάνεις και νιώθω άσχημα. Όταν βγαίνεις στους άλλους, κάνεις το ίδιο;

Μπιμπίλας: Η συνεννόησή μου ήταν ότι θα μιλήσω 10 λεπτά σε εσάς.

Καινούργιου: Μα είσαι 3 λεπτά στον αέρα.

Μπιμπίλας: Αν με βάλετε να μιλήσω για όλα τα θέματα, δεν θα προλάβω.

Καινούργιου: Ρε Σπύρο μου, απ’ την στιγμή που έχεις βγει σε εμένα, είσαι μέσα στην γκρίνια. Όταν βγαίνεις στους άλλους δεν γκρινιάζεις.

Μπιμπίλας: Δεν είναι γκρίνια, είναι ενημέρωση. Σας παρακαλώ να με καταλάβετε.

Καινούργιου: Για να κλείσεις και να βγεις απέναντι θες Σπύρο μου; Αυτό θέλεις; Κλείστε παιδιά τον Σπύρο, να βγει απέναντι! Αν αυτό θες. Με το “καλημέρα” μου λες κάθε φορά “δεν μπορώ, θέλω να βγω κι απέναντι”. Με προσβάλλει αυτό.

Μπιμπίλας: Στις 10.30 θα πρέπει να βρίσκομαι στο μετρό για να πάω στη διαδήλωση.

Καινούργιου: Που θα είμαστε εκεί και θα είμαστε το μόνο κανάλι που θα το καλύψει, γιατί μας το ζήτησες εσύ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα