Κόλαση στην τηλεθέαση: ‘Μουρμούρα’ και ‘Master Chef’ κατατρόπωσαν το Survivor

Κόλαση στην τηλεθέαση: ‘Μουρμούρα’ και ‘Master Chef’ κατατρόπωσαν το Survivor

Ως και 15 μονάδες μπροστά βρέθηκε το show μαγειρικής την Πέμπτη, απέναντι στη βραδιά αποχώρησης του Survivor. Μπροστά από το reality και η κωμωδία του Alpha, στην ώρα κοινής προβολής

Έχουμε γράψει ξανά στο παρελθόν πως η καινούρια σεζόν, αν και φαινομενικά μοιάζει να έχει πολλά κοινά με την περασμένη, τελικά συνθέτει ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο. Παρατηρώντας κανείς τα νούμερα τηλεθέασης της Prime Time, στο σύνολο της προβολής κάθε προγράμματος, θα υπέθετε πως το Survivor, αν και με μειωμένα ποσοστά από τα 70αρια της πρώτης χρονιάς, καλά κρατεί.

Ωστόσο, υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά. Για όσο διάστημα το reality επιβίωσης προβάλλεται απέναντι στο Master Chef, αλλά και τις κωμωδίες του Alpha, καθηλώνεται σε ποσοστά κάτω του 20% και δεν ανασαίνει παρά όταν ολοκληρώνονται τα προγράμματα αυτά.

Είναι ενδεικτικό πως, το Survivor προβάλλεται πλέον πέραν του προγραμματισμού, ως τις 02.00 τη νύχτα, όταν και σημειώνει 40 και 50% σε μια ζώνη που ωστόσο δεν αποτελεί πλέον Prime Time. Τα τέταρτα αυτά ωστόσο προστίθενται στα πιο χλιαρά του πρώτου μισού και έτσι προκύπτει ένας μέσος όρος άνω του 30%.

Αν λοιπόν στο σύνολο της πεντάωρης προβολής του την Πέμπτη, το Survivor κατέγραψε 33,5% στο δυναμικό κοινό (ηλικίες 18-54), για όσο διάστημα προβάλλονται η κωμική σειρά ” Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα” και το ” Master Chef“, περιορίζεται στο 15,3%. Την ίδια ώρα, το σίριαλ του Alpha κατέγραφε ποσοστό 19,9% και το reality μαγειρικής 31% αντίστοιχα στο νεανικό κοινό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα