Κόντρα Καινούργιου – Μαλέσκου: Τι θα γίνει τελικά με την εκπομπή “Love it”

Κόντρα Καινούργιου – Μαλέσκου: Τι θα γίνει τελικά με την εκπομπή “Love it”
Κατερίνα Καινούργιου και Ιωάννα Μαλέσκου Instagram / @katken85 @imaleskou

Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ Άλκηστις Μαραγκουδάκη σχολιάζει την κόντρα Καινούργιου - Μαλέσκου και δίνει απάντηση για το μέλλον της εκπομπής "Love it".

Τηλεοπτική κόντρα ξέσπασε χθες ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου, οι οποίες παρουσιάζουν τις εκπομπές “Super Katerina” στον Alpha και “Love It” στον ΣΚΑΙ, αντίστοιχα.

Ο λόγος ήταν ένα ρεπορτάζ που μετέδωσε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, σύμφωνα με το οποίο η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου ή θα κοπεί ή θα μεταφερθεί τα Σαββατοκύριακα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ενημερώθηκε από τους συνεργάτες της για όσα μετέδωσαν οι “ανταγωνιστές” και αποφάσισε να σχολιάσει on air τις φήμες, κάνοντας λόγο για ασέβεια και ανθρωποφαγία, ενώ μεταξύ άλλων δήλωσε πως θα πρέπει “να μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα”.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε μέσω της εκπομπής της πως δεν έχει καμία διάθεση να ξεκινήσει κόντρα μαζί της και ότι καλό θα είναι να δει το απόσπασμα που προέβαλαν και όχι να μιλάει για μικροπέπειες, ακούγοντας όσα της μεταφέρουν οι συνεργάτες της.

Την απάντηση για το ποιο είναι το μέλλον της εκπομπής “Love it” έδωσε, τελικά, η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Σε δηλώσεις της ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου σίγουρα δεν θα κοπεί και δεν θα αλλάξει ζώνη. Αν πάει μισή ώρα νωρίτερα είναι απόλυτα θεμιτό, γιατί είναι καλό οι ζωντανές εκπομπές να διαδέχονται η μία την άλλη. Όλοι κάνουμε την ίδια δουλειά, είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους, γιατί είναι πολύ ανταγωνιστική. Καλό είναι να κοιτάμε τον εαυτό μας και όχι τον δίπλα μας, όποιος κι αν είναι αυτός, είτε κάνει καλύτερα είτε χειρότερα νούμερα”.

Όσο για το πώς της φάνηκε η απευθείας απάντηση που έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου on air στην Κατερίνα Καινούργιου, η κ. Μαραγκουδάκη είπε:

“Δεν επικροτώ κανένα σχόλιο, ούτε από την μία ούτε από την άλλη πλευρά. Θεωρώ πολύ λογικό το να ακούει η Ιωάννα ψευδή δημοσιεύματα και αρνητικά σχόλια. Δηλαδή, είναι κακό που ήρθε ένας άνθρωπος από την επαρχία και δη από την Κρήτη για να κάνει εκπομπή; Πρέπει όλοι να είμαστε από το κέντρο της Αθήνας ή στην συμπρωτεύουσα για να κάνουμε εκπομπή; Νομίζω αυτό θύμωσε περισσότερο την Ιωάννα. Νομίζω πρέπει να σταματήσει εδώ και να μην δοθεί συνέχεια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα