Κώστας Μαρτάκης: Οι σχέσεις του με τον Σάκη Ρουβά και η συμβουλή του Ηλία Ψινάκη

Κώστας Μαρτάκης: Οι σχέσεις του με τον Σάκη Ρουβά και η συμβουλή του Ηλία Ψινάκη
Κώστας Μαρτάκης Glomex

Ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης ξεκαθάρισε ποια είναι η σχέση του με τον Σάκη Ρουβά και απάντησε για το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας μεταξύ τους. Τι είπε για τη Eurovision.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/05) ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος μίλησε για την πορεία του στη μουσική, τις συνεργασίες, τη νέα του «αγάπη» για το ραδιόφωνο, αλλά και για το ποια είναι η σχέση του με τον Σάκη Ρουβά, ενώ αναφέρθηκε στη συμβουλή που του έδωσε πρόσφατα ο Ηλίας Ψινάκης.

“Ξεκίνησα με τον Σταμάτη Γονίδη και την Δέσποινα Βανδή στην Θεσσαλονίκη στο Μπουμ. Μετά με Βανδή και Μαζωνάκη, με την Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιάννη Πλούταρχο, Νίκο Κουρκούλη“, ανέφερε, αρχικά, ο δημοφιλής καλλιτέχνης, σχετικά με τα πράγματα που έχει κάνει στην καριέρα του.

“Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δουλέψει με τον Σάκη Ρουβά, τώρα που το σκέφτομαι” σημείωσε και πρόσθεσε: “Στο ξεκίνημα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Νίκο Οικονομόπουλο. Έχω τραγουδήσει και με την Άννα Βίσση, αλλά όχι σεζόν σε μαγαζί. Με τον Αντώνη Ρέμο έχουμε κάνει συναυλίες στην Αυστραλία. Με τον Παντελή Παντελίδη, την Πάολα και με την Έλενα Παπαρίζου. Έχω δουλέψει σχεδόν με όλους”.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για ποιο λόγο δεν έχουν συνεργαστεί, ο Κώστας Μαρτάκης απάντησε: Δεν έχει τύχει να συνεργαστούμε με τον Σάκη Ρουβά. Έχουμε γνωριστεί κι είμαστε μια χαρά. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Αυτό γινόταν στην αρχή λόγω της σύνδεσης με τον Ηλία Ψινάκη. Πρόσφατα είχα πάει και στο μαγαζί και χαιρετηθήκαμε. Έχουμε ωραία σχέση. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό”.

Και συμπλήρωσε ότι όταν συνεργαστούν: “Θα παίζουμε ξύλο πάνω στη σκηνή, έτσι για να θυμηθούμε τα παλιά!”.

Αναφορικά με τη συμβουλή που του έχει δώσει ο Ηλίας Ψινάκης, είπε: “Ο Ηλίας Ψινάκης μου έχει πει ότι έχω κάνει πολλά πράγματα στο παρελθόν. Και ο κόσμος αν δεν τα υπενθυμίζεις, τα ξεχνάει. Αλλά και εγώ δεν μπορώ να βγαίνω να λέω τι έχω κάνει“.

Επίσης, ο Κώστας Μαρτάκης είπε: Έλεγα ότι δεν θέλω να κάνω ποτέ ξανά πρωινό μετά τα “Καλημερούδια”. Πλέον ξυπνάω από τις πέντε! Οπότε δεν λέω πια “ποτέ”. Αγαπώ την τηλεόραση γιατί προέρχομαι από αυτή. Βγήκα από ένα talent show που ήταν στην τηλεόραση. Θα ήθελα να κάνω κάτι που να έχω επαφή με τον κόσμο. Θέλω παιχνίδια, θέλω χαρά”.

Τέλος, δήλωσε πως δεν θα πήγαινε στη Eurovision γιατί είναι για πιο νέους ανθρώπους”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα