Λέχου για κακοποίηση σε χώρο εργασίας: “15 χρόνια μετά συνειδητοποίησα τι βίωσα”

Λέχου για κακοποίηση σε χώρο εργασίας: “15 χρόνια μετά συνειδητοποίησα τι βίωσα”

Η Κατερίνα Λέχου μίλησε σχετικά με την απόφασή της να καταγγείλει δημόσια συνάδελφό της ο οποίος της φέρθηκε ανάρμοστα. "Μετά τη Ζέτα Δούκα, μου πήρε μία εβδομάδα να αποφασίσω να μιλήσω δημόσια".

Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε στον καναπέ του DOT και μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν πριν χρόνια έπεσε θύμα παρενόχλησης από συνάδελφό της, αλλά και για την σχέση της με τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη.

Αναφορικά με την απόφασή της να καταγγείλει δημόσια συνάδελφό της ο οποίος της φέρθηκε ανάρμοστα, η ηθοποιός σημείωσε “Αισθάνθηκα ότι αυτός ο δρόμος είναι μακρύς. Ξεκίνησε με κάποιο τρόπο και αισθάνθηκα ότι και εγώ είμαι ένας κρίκο μιας αλυσίδας. Δεν έχει μείνει κάτι μέσα μου, τα έχω διαχειριστεί αυτά τα θέματα. Μόνο με τον Μάνο συζήτησα ότι θα μιλήσω δημόσια. Μου είπε ‘εγώ είμαι δίπλα σου… Μετά τη Ζέτα Δούκα, μου πήρε μία εβδομάδα να αποφασίσω να μιλήσω δημόσια”.

“Τώρα συντελείται μία αλλαγή εποχής. Ήμουν 35 όταν βίωσα άσχημες καταστάσεις και δεν ήξερα ότι ήταν και παραβατικές. Πρέπει να θεσμοθετηθεί, πρέπει να εμπεδωθεί, να το χωνέψουμε. Θέλουμε χρόνο γι’ αυτό. Αν υπάρχει ένα καλό είναι ότι μπαίνουν οι βάσεις για κάτι καλύτερο για τα παιδιά που έρχονται. 15 χρόνια μετά συνειδητοποίησα τι ήταν αυτό που βίωσα” συνέχισε.

“Στις σχέσεις μου καταδίκαζα τον εαυτό μου σε υποδεέστερη θέση”

Αναφορικά με τον γάμο της με τον Μάνο Στρατάκη, η ηθοποιός είπε: “Η γνωριμία με τον Μάνο ήρθε σε μία στιγμή ωριμότητας. Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Συγκατοικήσαμε με τον Μάνο 3 μήνες μετά τον γάμο μας. Η καραντίνα λειτούργησε ως ένα μεγάλο συν για τη σχέση μας. Όταν παντρεύεσαι αποφασίζεις να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων… Με τη συμβίωση γίνεσαι λιγότερο εγωιστής… Με τον Μάνο διαφέρουμε μόνο στο θέμα του φαγητού».

Διαβάστε τη σημερινή έκδοση του Sunday Edition από το NEWS 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα