Λευτέρης Λαζάρου: Όταν έκανα το MasterChef ήταν διαγωνισμός μαγειρικής, τώρα δεν ξέρω τι είναι

Λευτέρης Λαζάρου: Όταν έκανα το MasterChef ήταν διαγωνισμός μαγειρικής, τώρα δεν ξέρω τι είναι
Ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου μίλησε για την τηλεοπτική του εμπειρία ως κριτής του MasterChef, ενώ δήλωσε πως δεν παρακολουθεί το ριάλιτι μαγειρικής.

Στο Σου Κου Family μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής 14/3 ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την τηλεοπτική του εμπειρία ως κριτής του MasterChef.

“Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς την κατάσταση”, είπε αναφερόμενος στην πανδημία. “Είναι δύσκολο να διαχειριστείς τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι για πολλά χρόνια”, συμπλήρωσε.

Ενώ για την εξέλιξη του MasterChef είπε: “Όταν το έκανα εγώ ήταν διαγωνισμός μαγειρικής. Για αυτό άφησε αυτά που άφησε πίσω του. Σήμερα δεν ξέρω τι είναι γιατί δεν το παρακολουθώ, αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι δεν θυμάμαι ποιοι έχουν τελειώσει”.

Ενώ συνέχισε: “Το τηλεοπτικό φαγητό δεν τρώγεται. Άντε και μαγειρέψατε μια συνταγή και μου λέτε μέσα από μια κάμερα ότι είναι ωραίο. Δεν πρόκειται να με πείσετε, πρέπει να φάω κι εγώ και να σας πω αν είναι ωραίο. Όταν γινόταν ο διαγωνισμός ο Λαζάρου είχε το Βαρούλκο ήδη 20 χρόνια. Οι άνθρωποι ήξεραν ποιος είμαι και τι μαγειρεύω. Οπότε δεν είχα μαγική εικόνα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα