Λίζα Δουκακάρου: Οι απώλειες της ζωής της, το “μαύρο” στο MEGA και η νέα αρχή

Λίζα Δουκακάρου: Οι απώλειες της ζωής της, το “μαύρο” στο MEGA και η νέα αρχή
Λίζα Δουκακάρου

Συγκίνησε η γνωστή δημοσιογράφος μιλώντας για πρόσωπα και πράγματα που έφυγαν από τη ζωή της τα τελευταία χρόνια, αλλά και για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε γεμίζοντάς την με αισιοδοξία για το μέλλον.

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” βρέθηκε η Λίζα Δουκακάρου το βράδυ της Τρίτης, ένα από τα πρόσωπα που συνέδεσαν το όνομά τους με το Mega γράφοντας τη δική τους ιστορία στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού. Η γνωστή δημοσιόγραφος μίλησε στην εκπομπή για όλα. Για τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, την απώλεια της μητέρας της, τις δύσκολες ώρες που βίωσαν οι πρώτοι συνάδελφοί της στο κανάλι, τα συναισθήματα που της προκάλεσε το “μαύρο” στο Mega… Αλλά κάνοντας και πρώτη φορά αποκαλύψεις για τα προσωπικά της και τα μελλοντικά της σχέδια.

“Το Mega ήταν οικογένεια – Δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα όταν έκλεισε”

“Το Mega ήταν οικογένεια και οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν πολλά χρόνια εκεί. Δεν ήταν μια επιχείρηση η οποία συνήθιζε να αλλάζει συνεργάτες που σημαίνει ότι πολλοί από εμάς μπήκαμε νέα παιδιά και βγήκαμε μεγάλοι. Άλλοι γνωρίστηκαν μέσα στο κανάλι, έκαναν οικογένειες, είδαμε τα παιδιά των συναδέλφων να μεγαλώνουν και γενικότερα δεθήκαμε πολύ μεταξύ μας. Ένα κομμάτι ήταν αυτό. Το άλλο κομμάτι ήταν ο τρόπος που λειτουργούσε σαν επιχείρηση και είχε μια άψογη λειτουργία. Η δομή του, η διοικητική του και ο τρόπος λειτουργίας του ήταν παράδειγμα και για τα υπόλοιπα κανάλια μπορώ να πω. Όταν έκλεισε το Mega δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα. Όλο αυτό μας άφησε έκπληκτους. Μετά την έκπληξη ακολούθησε η απογοήτευση, ο θυμός, η αγανάκτηση, η θλίψη και γενικότερα ήταν πολλά τα συναισθήματα”, είπε η Λίζα Δουκακάρου στην Ελεονώρα Μελέτη.

“Όταν έπεσε το “μαύρο” στο Mega δεν ήμουν στην Ελλάδα και παρόλο που είχαμε διαφορά ώρας, είχα ξυπνήσει πάρα πολύ νωρίς και μάλιστα δεν μπορούσα να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ για να δω εκείνη τη στιγμή που έπεφτε “μαύρο” στο κανάλι. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ειλικρινά. Από την πρώτη στιγμή που συνέβη ότι συνέβη, ήξερα ότι θα κλείσει. Δεν ανήκα στους αισιόδοξους από τους συναδέλφους μου με αποτέλεσμα πολλές φορές να τους στεναχωρήσω. Παρόλα αυτά, όμως την ημέρα που έκλεισε στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και δεν το πίστευα. Στο κανάλι ήταν συνάδελφοι που οικονομικά ήταν στο απόλυτο μηδέν”, συμπλήρωσε.

“Έχασα σύζυγο και μητέρα από καρδιά”

Η Λίζα Δουκακάρου ήταν αποκαλυπτική και για τις απώλειες που σημάδεψαν όσο τίποτα τη ζωή της τα τελευταία χρόνια. Αυτές του επί 20 χρόνια συζύγου της και της αγαπημένης της μητέρας.

“Ο έρωτας με τον σύζυγό μου ήταν κεραυνοβόλος. Πέρασα είκοσι χρόνια ευτυχισμένου γάμου. Αγαπώ τα παιδιά, θα ήμουν καλή μητέρα αλλά φοβόμουν πολύ. Δυστυχώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από καρδιακό επεισόδιο και δεν θα ευχόμουν να συμβεί σε κανέναν αυτό που πέρασα εγώ με το θάνατό του. Είναι τραγικό κυρίως για τον άνθρωπο που φεύγει και δευτερευόντως για αυτόν που μένει. Τον Αύγουστο έχασα και τη μητέρα μου από καρδιά η οποία είχε χρόνιο πρόβλημα και υπέφερε πολύ” ανέφερε για το θέμα.

“Μου λείπει πολύ η τηλεόραση”

“Η τηλεόραση μου λείπει πολύ γιατί εγώ μέσα σε αυτό μεγάλωσα. Μπήκα φοιτήτρια και μεγάλωσα όλα αυτά τα χρόνια μέσα σε αυτό. Συνεπώς είναι ένας χώρος πολύ οικείος γα μένα και μου δημιουργούσε και μια πλατφόρμα ασφάλειας οπότε ήταν ένα άλλο κομμάτι που έφυγε από τη ζωή μου. Ήταν ένα κομμάτι που ήξερα πάρα πολύ καλά. Μου λείπουν οι συνάδελφοί μου, ο τρόπος που δουλεύαμε κι ο τρόπος που λειτουργούσαμε” παραδέχθηκε.

Τόνισε ωστόσο ότι “στην τηλεόραση βλέπω μόνο ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές”…

“Είμαι με έναν άνθρωπο και είμαι πολύ καλά”

Σε μία σπάνια αναφορά στα προσωπικά της, η Λίζα Δουκακάρου εξομολογήθηκε ακόμη ότι μετά τις δυσκολίες των τελευταίων χρόνων κατάφερε να γυρίσει σελίδα και να ανοίξει νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Είμαι με έναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή, είμαι πάρα πολύ καλά και πιστεύω ότι είμαι τυχερή για αυτό το λόγο γιατί νομίζω ότι δεν είναι πια εύκολο να βρεις έναν άνθρωπο και να μπορείς να είσαι μαζί και να έχεις ίδια οπτική στα πράγματα. Είμαι πολύ τυχερή που είμαι με αυτόν τον άνθρωπο που βλέπει τη ζωή και τα πράγματα όπως ακριβώς τα βλέπω κι εγώ. Και γιατί όχι να μην κάνω κι άλλο γάμο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα