Love Island: Ανατροπή στα ζευγάρια κι άγριος καβγάς Ιωάννας με Κλαούντια – “Είσαι τραγική κορίτσι μου”

Love Island: Ανατροπή στα ζευγάρια κι άγριος καβγάς Ιωάννας με Κλαούντια – “Είσαι τραγική κορίτσι μου”

Τα κορίτσια του Love Island επέλεξαν ταίρι και έφεραν αναστάτωση στη βίλα. Η Κλαούντια "έκλεψε" το αγόρι της Ιωάννας, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα. Η πρώτη αποχώρηση του ριάλιτι.

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στη βίλα του Love Island το βράδυ της Παρασκευής (07/10), καθώς έφτασε η ώρα του recoupling, με την “τράπουλα” των παικτών να ανακατεύεται και τα ζευγάρια να δημιουργούνται από την αρχή.

Όπως είχε κάνει γνωστό νωρίτερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, οι παίκτριες του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ θα έπρεπε να διαλέξουν το ταίρι που θέλουν, ενώ ο παίκτης που θα έμενε single θα αποχωρούσε από τη βίλα και την εξωτική Τενερίφη, καθώς δεν θα είχε ζευγάρι.

Κάποια κορίτσια επέλεξαν το ταίρι που ήδη είχαν, καθώς τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους, όπως η Χριστίνα που διάλεξε τον Αλέξανδρο Κότση, η Νίκη που διάλεξε τον Αλέξανδρο Λουσάι και η Μαρία που διάλεξε τον Αργύρη.

Στη συνέχεια, η Αναστασία επέλεξε τον Βασίλη, κάνοντας την πρώτη ανατροπή, μέχρι που ήρθε η σειρά της Κλαούντιας και όλοι πάγωσαν με την απόφασή της.

Η Κλαούντια επέλεξε τον Γιώργο Κόρκα, αφήνοντας την Ιωάννα με το στόμα ανοιχτό. “Τι;”, αναφώνησε η Ιωάννα, η οποία είχε γίνει ζευγάρι με τον Γιώργο και οι δυο τους ζούσαν τον έρωτά τους στη βίλα του παιχνιδιού μέχρι πριν λίγες ώρες. Η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα, ενώ δήλωσε πως επιλέγει τον Γιώργο Γεωργίου για ταίρι της, αφού τουλάχιστον τα βρίσκουν φιλικά.

Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα ο Θοδωρής να μείνει μόνος του και έτσι να αναγκαστεί να αποχωρήσει από τη βίλα.

Ο καβγάς της Ιωάννας με την Κλαούντια συνεχίστηκε, αφού η πρώτη της ζήτησε τα “ρέστα” για το γεγονός ότι της έκλεψε το αγόρι.Είσαι τραγική κορίτσι μου, να μη σε ξαναδώ μπροστά μου”, φώναξε η Ιωάννα. “Εσύ δεν μου έλεγες μέχρι πριν λίγο ότι μας χαίρεσαι; Γιατί τον επέλεξες;”, συμπλήρωσε.

Το επίπεδό σου φαίνεται από την επιλογή σου. Θα φας πολύ κράξιμο έξω”, είπε η Ιωάννα, με την Κλαούντια να υπερασπίζεται τη θέση της, λέγοντας πως έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα