Love Island: Η πρώτη αποχώρηση – Πλάνταξαν στο κλάμα οι παίκτες

Love Island: Η πρώτη αποχώρηση – Πλάνταξαν στο κλάμα οι παίκτες
Love Island Glomex

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η πρώτη αποχώρηση του Love Island. Ποιος παίκτης έμεινε χωρίς ταίρι και αναγκάστηκε να φύγει. Κλάματα, αγκαλιές και υποσχέσεις.

Το recoupling που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (07/10) στο Love Island, έφερε και την πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ.

Τα κορίτσια του παιχνιδιού επέλεξαν το αγόρι που θέλουν για ταίρι τους, αφήνοντας εκτός έναν παίκτη, καθώς αριθμητικά οι άντρες ήταν περισσότεροι από τις γυναίκες μέσα στη βίλα.

Κάποια κορίτσια επέλεξαν το ταίρι που ήδη είχαν, καθώς τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους, όπως η Χριστίνα που διάλεξε τον Αλέξανδρο Κότση, η Νίκη που διάλεξε τον Αλέξανδρο Λουσάι και η Μαρία που διάλεξε τον Αργύρη. Στη συνέχεια, η Αναστασία επέλεξε τον Βασίλη, κάνοντας την πρώτη ανατροπή, μέχρι που ήρθε η σειρά της Κλαούντιας και όλοι πάγωσαν με την απόφασή της.

Η Κλαούντια επέλεξε τον Γιώργο Κόρκα, φέρνοντας τα πάνω κάτω στη βίλα. Η απόφασή προκάλεσε ένα μεγάλο ξέσπασμα στην Ιωάννα, η οποία της επιτέθηκε και της ζήτησε τα “ρέστα”.

Love Island: Η πρώτη αποχώρηση

Η επιλογές των κοριτσιών είχαν ως αποτέλεσμα ο Θοδωρής να μείνει μόνος του και έτσι να αναγκαστεί να αποχωρήσει από τη βίλα.

Ο Θοδωρής ξέσπασε σε κλάματα όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου του ανακοίνωσε πως πρέπει να φύγει, ενώ δήλωσε πως πιο πολύ στεναχωριέται που δεν θα βλέπει τους φίλους που έκανε μέσα στο παιχνίδι.

“Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Ήταν κάτι που το περίμενα, αλλά δεν περίμενα να αντιδράσω τόσο συναισθηματικά. Έκανα πάρα πολλές φιλίες εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό”, είπε ο Θοδωρής.

Οι συμπαίκτες του ξέσπασαν, επίσης, σε κλάματα και εξέφρασαν την λύπη τους που φεύγει ο Θοδωρής, ενώ ο Γιώργος Γεωργίου του χάρισε και ένα δώρο.

Η πρώτη αποχώρηση του Love Island έγινε σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα.

Love Island: Η νέα σύνθεση των ζευγαριών

Χριστίνα και Αλέξανδρος Κότσης

Νίκη και Αλέξανδρος

Μαρία και Αργύρης

Αναστασία και Βασίλης

Κλαούντια και Γιώργος Κόρκας

Ιωάννα και Γιώργος Γεωργίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα