Maestro: Τα γυρίσματα για τον β’ κύκλο ξεκίνησαν και αποκαλύφθηκε ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου

Maestro: Τα γυρίσματα για τον β’ κύκλο ξεκίνησαν και αποκαλύφθηκε ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου
Χριστόφορος Παπακαλιάτης Instagram@christopherpapakaliatis

Όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου επεισοδίων της δραματικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Maestro". Ο νέος χαρακτήρας που μπαίνει στη σειρά.

Την ώρα που η ανοδική πορεία του “Maestro” -και σε διεθνές πλέον επίπεδο- συνεχίζεται και εξακολουθεί να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό εντός και εκτός συνόρων, μετά τη διεθνή πρεμιέρα του στο Netflix, όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η σειρά που αγαπήθηκε και αποθεώθηκε στην Ελλάδα και προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του MEGA, αναμένεται να επιστρέψει σε έναν χρόνο, ωστόσο τα γυρίσματα του νέου κύκλου ξεκίνησαν και οι συντελεστές της σειράς συναντήθηκαν ξανά για την ανάγνωση των νέων επεισοδίων.

Την αποκάλυψη έκανε ο τηλεοπτικός Αντώνης του “Maestro”, ο ηθοποιός Ορέστης Χαλκιάς, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του Alpha, ανέφερε πως ξεκίνησε η ανάγνωση από το προηγούμενο καστ της σειράς, γιατί όπως εξήγησε, η συνέχεια του πρώτου επεισοδίου είναι πιο άμεση σε σχέση με το φινάλε του πρώτου κύκλου.

Ο ίδιος αποκάλυψε και την είσοδο ενός νέου χαρακτήρα, ο οποίος θα υποδυθεί έναν ερευνητή και παρά το γεγονός ότι δεν αποκάλυψε το όνομά του, ανέφερε πως είναι ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου.

“Τα γυρίσματα ξεκινούν τη Δευτέρα (03/04), εγώ έχω το πρώτο γύρισμα την Πέμπτη αλλά μπαίνουν σε τροχιά κανονικά και δεν σταματάνε μέχρι να ολοκληρωθεί αυτό που πρέπει να γίνει”, ανέφερε ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος μίλησε και για την ανταπόκριση της σειράς και τα μηνύματα θαυμασμού και αγάπης που δέχεται από όλο τον κόσμο.

Με μία σειρά αναρτήσεων μέσω του λογαριασμού του στο Instagram και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων αλλά και την προετοιμασία της παραγωγής για τον δεύτερο κύκλο, όπου αποκαλύπτεται μεταξύ άλλων ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου του δεύτερου κύκλου, που θα είναι “Mother (Μητέρα)”.

Με ένα βίντεο ο δημιουργός μοιράστηκε στιγμές από την πρώτη ανάγνωση για το πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου, όπου ακούγεται η φωνή της Χάρις Αλεξίου, ενώ παρακολουθούμε πλάνα των ηθοποιών από την πρώτη τους συνάντηση για το “Maestro”.

Η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πριν την έναρξη των γυρισμάτων:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα