Μάγισσα: “Της μάνας σου” – Η ρωσική βρισιά που τρέλανε το Twitter

Διαβάζεται σε 2'
Ο Αντρέι στη "Μάγισσα"
Ο Αντρέι στη "Μάγισσα" ΑΝΤ1

Ο Αντρέι Σιντόροφ έβρισε στα ρώσικα στο χθεσινό επεισόδιο της “Μάγισσας” και οι τηλεθεατές έκαναν “πάρτι”. Η σκηνή και τα σχόλια στο Twitter/X.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (15/11) η “Μάγισσα”, η σειρά του ΑΝΤ1 που καθηλώνει τους τηλεθεατές.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, ο Κανέλλος έμαθε τι απέγινε ο χαμένος του αδερφός και η οργή του ξέσπασε στον Μιχαήλ. Η Θεοφανώ επισκέφτηκε τον Μάρκο στο δωμάτιό του και εκεί του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος. Οι Γερακάρηδες συνέχισαν να κρύβονται με τα νέα να είναι αποθαρρυντικά, ενώ ο Πετρούνης επέστρεψε στον πύργο του, μαζί με μια γυναίκα που θα ταράξει κι άλλο τα νερά.

Οι εξελίξεις συγκλόνισαν για μια ακόμα φορά τους τηλεθεατές, ωστόσο, μία συγκεκριμένη σκηνή άρεσε πολύ στους χρήστες του Twitter/X και τους έκανε να γελάσουν. Αυτή ήταν όταν ο Αντρέι Σιντόροφ (Αναστάσης Ροϊλός) έβγαλε το σπαθί του και είπε στα ρώσικα… “της μάνας σου”.

Πολλοί ήταν εκείνοι που μοιράστηκαν τη σκηνή στους λογαριασμούς τους, άλλοι ζήτησαν να γίνει meme, ενώ ορισμένοι θέλησαν να μάθουν πώς ήταν η ακριβής προφορά της βρισιάς στα ρώσικα. Ένας χρήστης, πάντως, απάντησε σε αυτό, λέγοντας: “Τβαγιού ματ'”.

Είναι πάντως, γνωστό, πως η σειρά περιέχει αρκετές βωμολοχίες, με έναν εκ των πρωταγωνιστών, τον Τάσο Νούσια, να λέει πρόσφατα σε συνέντευξή του: “Πολλοί απορούν για το αν αυτή η φρασεολογία είναι της εποχής του 1800. Θέλω να τους πληροφορήσω ότι όχι απλά ήταν… και λίγα λέμε“.

Μάγισσα: Οι αντιδράσεις στο Twitter/X:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα