Μαίρη Σκόρδου: Αποχώρησα από το Big Brother όταν έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι

Μαίρη Σκόρδου: Αποχώρησα από το Big Brother όταν έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι

Η παίκτρια του πρώτου, πρώτου reality στην Ελλάδα, μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για το 'δεύτερο κύμα' τέτοιων εκπομπών στην τηλεόραση και εξήγησε πως θα ήθελε να είναι η "Ελληνίδα Καρντάσιαν"

Η επέλαση των reality στην ελληνική τηλεόραση είναι γεγονός. Είτε αυτοί μαγειρεύουν, είτε σπάνε καρύδες, οι νέοι πρωταγωνιστές της μικρής οθόνης είναι όπως και πριν από 15 χρόνια, άνθρωποι της καθημερινότητας, που έχουν στραμμένη πάνω τους μια κάμερα. Θυμάστε λοιπόν την Μαίρη Σκόρδου; Ήταν στην ομάδα των πρώτων Ελλήνων που δοκίμασαν το ξενόφερτο τότε τηλεοπτικό πρόγραμμα, μαζί με τους Πρόδρομο, Τσάκα και τους άλλους που βίωσαν την “τρέλα” των reality πριν από τον καθένα. Η Μαίρη, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, 16 χρόνια μετά δηλώνει πως αισθάνεται πως συμμετείχε σε κάτι πρωτοποριακό και αποκρούει όλες τις επικρίσεις μερίδας της κοινωνίας που στάθηκε αρνητική απέναντι στην προοπτική της παρακολούθησης και του εγκλεισμού.

Από την άλλη, όπως λέει το φαινόμενο της παρακολούθησης των ανθρώπων δεν ξεκίνησε, ούτε όμως τελείωσε τότε. Για την ακρίβεια σχολίασε πως το Big Brother ήταν ένα δείγμα για το τι θα επακολουθήσει και ισχυρίστηκε πως υπάρχουν πλέον δεκάδες τρόποι να παρακολουθήσει κανείς την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου και χωρίς εκείνος να το γνωρίζει.

 

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο από τη συνέντευξη της Μαίρης Σκόρδου ήταν και ο χρόνος παραμονής της στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 το 2001. Παρά το γεγονός πως πράγματι αποτελεί ένα από τα ονόματα που θυμάται έντονα ο κόσμος όταν αναφέρεται στο Big Brother 1, η Μαίρη Σκόρδου αποχώρησε πολύ νωρίς από το παιχνίδι. Για την ακρίβεια, όπως η ίδια είπε, ήταν ο δεύτερος παίκτης που έβγαινε από το σπίτι και μάλιστα η αποχώρησή της, συνέπεσε με την 11η Σεπτεμβρίου. “Η αποχώρησή μου ήταν τη μέρα που έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι. Και μάλιστα δεν προβλήθηκε κιόλας, προβλήθηκε την επόμενη” ανέφερε στο The 2night Show της Πέμπτης.

“Θέλω κι άλλο, πρέπει να γίνει κάτι άλλο” είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξη η Μαίρη Σκόρδου που δηλώνει έτοιμη να συμμετάσχει σε ένα νέο πρότζεκτ reality. “Μετά από πόσα χρόνια ακόμη υπάρχει το όνομά μου ακόμη; Κι αν κάποιοι προσπάθησαν να με σβήσουν στο παρελθόν, δεν έχει ξεχαστεί η Μαίρη Σκόρδου, υπάρχει” σχολίασε η παίκτρια. Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αν θα δεχόταν ένα πρόγραμμα στιλ “Καρντάσιαν” (την αμερικανική εκπομπή που παρακολουθεί την οικογένεια των Καρντάσιαν) η Μαίρη Σκόρδου απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: “μέσα, θα το έκανα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα