Μαρίνα Ντεμολλάι – MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της

Μαρίνα Ντεμολλάι – MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της
Η Μαρίνα Ντεμολλάι στο MasterChef 5 Star Tv

Η Μαρίνα Ντεμολλάι δεν κατάφερε να μπει στην τελική δυάδα του MasterChef 5, ωστόσο αποχώρησε γεμάτη από τον διαγωνισμό. Η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Μια ανάσα πριν τον τελικό του MasterChef 5 έφτασε η Μαρίνα Ντεμολλάι, η οποία “τερμάτισε” 3η και αποχώρησε μετά τον μεγάλο ημιτελικό με τον Διονύση Σαρακίνη, χωρίς να καταφέρει να μπει στην τελική δυάδα.

Η Μαρίνα Ντεμολλάι, που υπήρξε μία από τις αμφιλεγόμενες παίκτριες του MasterChef 5, προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τη μητέρα και τον σύζυγό της.

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Ντεμολλάι

“Συνήθως οι πρώτες αναρτήσεις μετά τις αποχωρήσεις από τον διαγωνισμό έχουν να κάνουν με ευχαριστήριες ευχές προς τον διαγωνισμό και την παραγωγή.

Θα μου επιτρέψετε να πω πρώτα πρώτα ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στο άνθρωπο που πίστεψε περισσότερο από όλους σε εμένα και αν δεν υπήρχε δεν θα μπορούσα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου στην Μαμα μου @nikol_ntemo και ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΏΜΗ που σε στεναχώρησα με τους τραυματισμούς μου και που άκουγες τόσα να λέγονται για εμένα αλλά εσύ στάθηκες σαν βράχος δίπλα στα παιδιά μου. Που όταν σου τηλεφωνούσα μου έδινες δύναμη .Που δεν έλειψε αγάπη από τα μωρά μου . Που η λέξη ΜΑΜΑ έχει τόσο νόημα όταν την λέω για σένα. Είσαι η δικιά μου ηρωίδα και η δύναμη μου .

Σε ευχαριστώ πολύ και Σ αγαπώ! Η δικιά σου πάντα Μιμίνα.

Στον άντρα μου @xristoskoliagiannis τον Καλύτερο Μπαμπά που όσο και αν το ήθελα ,εσύ το ήθελες ακόμα παραπάνω! Που πάντα με στηρίζεις!!! και που όσο απουσίαζα φρόντιζες να είναι όλα όπως τα άφησα!!! Ήρωας που με αντέχεις με τις γκρίνιες μου και την μουρμούρα μου!! Στήριγμα μου! Εμείς !!! Και σε όλους τους αφανείς ήρωες του σπιτιού μου και της δύναμης μου @manosdimitrioy @xristina_dem @aimilia_dem @serapheimntemo @tia_pr @olguintsami

Σας ευχαριστώ πολύ Όλους!!!”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα