MasterChef: Η δοκιμασία “λύγισε” τους διαγωνιζόμενους – Η αποχώρηση της Μαρίνας

MasterChef: Η δοκιμασία “λύγισε” τους διαγωνιζόμενους – Η αποχώρηση της Μαρίνας
Caption / Star

Δεν άντεξε και λύγισε η Μαρίνα στον τελευταίο ημιτελικό του MasterChef 5. Το ίδιο και ο Διονύσης αλλά για διαφορετικούς ,λόγους.

Μία μονομαχία για γερά νεύρα περιελάμβανε ο χθεσινός ημιτελικός του MasterChef, ο οποίος άφησε τον Διονύση Σαρακίνη και τη Μαρίνα Ντεμολλάι με δάκρυα στα μάτια. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη που περίμενε στον εξώστη τον αντίπαλό της για τον τελικό είδε τη Μαρίνα Ντεμολλάι να αποχωρεί και τον Διονύση να κερδίζει το εισιτήριο για την τελική φάση του ριάλιτι μαγειρικής.

Οι δύο παίκτες ξεκίνησαν τις δοκιμασίες με Τεστ Δημιουργικότητας και με βασικό υλικό την πατάτα κι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήγε στους πάγκους τους για να τους ρωτήσει πώς τους φάνηκε η πορεία τους στον διαγωνισμό.

Ξαφνικά η Μαρίνα ξέσπασε σε δάκρυα με τον ρόλο που είχε αρχικά στο MasterChef: «Δε θα άλλαζα τίποτα γιατί δεν θα μάθαινα από τα λάθη μου. Ούτε για συμπεριφορές ανθρώπων που άλλα πίστευες και σε πρόδωσαν ή για συμπεριφορές που τους έβλεπες και έλεγες τι καλός άνθρωπος κι από πίσω ήταν μάλαμα… Όλα αυτά μου βγήκαν σε καλό, γιατί έπαθα κι έμαθα και κοίτα να δεις που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, να είμαστε τρεις και να παλεύουμε για το εισιτήριο.

Δεν ήταν εξαρχής η πρόθεσή μου να είμαι εγώ ο κακός της υπόθεσης και μπορώ να πω ότι υπήρχαν στιγμές μέσα στο σπίτι που με ενόχλησε κιόλας. Αυτούς τους ανθρώπους θα τους βρω έξω και θα τα λύσουμε, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι» εξομολογήθηκε η Μαρίνα.

Ο δε Διονύσης με το που ολοκληρώθηκε ο χρόνος για την προετοιμασία ξέσπασε σε δάκρυα θυμού διότι όπως δήλωσε, ένιωσε ότι το πιάτο που κατάφερε να ετοιμάσει δεν είναι αντιπροσωπευτικό των δυνατοτήτων του.

Ο παίκτης ωστόσο ξέσπασε στη συνέχεια σε δάκρυα χαράς,  όταν ανακοινώθηκε από τους κριτές ότι είναι εκείνος που τα κατάφερε να στείλει τη Μαρίνα … σπίτι της. «Με το σπαθί του ή με τις αντοχές του έφτασε εδώ που έφτασε. Μόνο για αυτό αξίζει ένα μπράβο. Η Μαργαρίτα τώρα που τη γνώρισα καλύτερα είναι καλό κορίτσι και θα ήθελα να το είχαν δει και οι άλλοι παίκτες αυτό! Ήθελα στον τελικό να είμαι με τον Τζιοβάνι» είπε η Μαργαρίτα. Δεν θα κλάψω γιατί φεύγω χαρούμενη. Ήταν μοναδική εμπειρία όλο αυτό, να είσαι στον ημιτελικό του MasterChef. Θα μου άρεσε να βάλω την άσπρη ποδιά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μία φορά είναι τα καλά, ώρα να πάμε σπίτι […] Κάπου στο MasterChef 25 μπορεί να δείτε και τον γιο μου και να το πάρει αυτός για μένα» πρόσθεσε.

Ο Διονύσης στον έβδομο ουρανό είπε: «Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω, σίγουρα ζω τη στιγμή και όπου θέλει ας πάει. Δεν φανταζόμουν για κανέναν λόγο ότι θα είμαι δεύτερος… ούτε ότι θα έφτανα στον τελικό. Με είχα για την πεντάδα. Το χρωστάω σε δύο ανθρώπους να είμαι εδώ. Μπορεί να τους χαρίσω και κάτι παραπάνω». 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα