Μαρίνα MasterChef: Η συγκλονιστική ιστορία της “κακιάς” του φετινού διαγωνισμού

Μαρίνα MasterChef: Η συγκλονιστική ιστορία της “κακιάς” του φετινού διαγωνισμού
Η Μαρίνα Ντεμολλάι στο "MasterChef 5" Star Tv

Η Μαρίνα Ντεμολλάι αποτελεί την παίκτρια που το twitter αγαπά να μισεί στο φετινό "MasterChef 5". Το βιογραφικό της, η μερική τύφλωση στα 14 της χρόνια, ο αθλητισμός και οι καβγάδες της στο παιχνίδι.

Η Μαρίνα Ντεμολλάι είναι η δεύτερη “επιστροφή” στο “MasterChef 5”, μετά την Μαργαρίτα Νικολαΐδη που μπήκε στις αρχές της βδομάδας.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης (13/04), οι παλιοί παίκτες προχώρησαν σε μαγειρικές μονομαχίες με τους διαγωνιζόμενους που βρίσκονται ήδη στο παιχνίδι, διεκδικώντας έτσι μια θέση ξανά στο “MasterChef 5”. Η Μαρίνα επέλεξε την Μαρία Λαζαρίδου για να αναμετρηθεί μαζί της και κατάφερε να της “κλέψει” την θέση, με αποτέλεσμα η πρώτη να μπει ξανά στο σπίτι και η δεύτερη να πρέπει να μαγειρέψει άλλη μια φορά προκειμένου να παραμείνει στον μαγειρικό διαγωνισμό του Star.

Η Μαρίνα Ντεμολλάι, πάντως, αποτελεί μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες στο “MasterChef 5” και έχει αναδειχθεί στην “κακιά” του φετινού διαγωνισμού. Οι “φαρμακερές” ατάκες της, ο υπόγειος τρόπος με τον οποίο κινείται στο παιχνίδι και η δημιουργία εντάσεων μεταξύ των παικτών, την έκαναν το πρόσωπο που το twitter λατρεύει να μισεί.

Μαρίνα MasterChef 5: Το βιογραφικό της παίκτριας

Η Μαρίνα Ντεμολάι κατάγεται από την Αλβανία, είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Ξεκίνησε να μαγειρεύει στο σπίτι για τις αδελφές της , καθώς η μητέρα της εργαζόταν αρκετές ώρες. Δηλώνει μαχήτρια της ζωής, καθώς από πολύ μικρή ηλικία έχει βγει νικήτρια μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Έχοντας διακριθεί με την εθνική ομάδα νεανίδων στο χάντμπολ, γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει πίεση, ομαδικότητα αλλά και στόχος. Για τη Μαρίνα σημασία δεν έχει τι πιστεύουν οι άλλοι για εκείνη αλλά τι πιστεύει εκείνη για τον εαυτό της. Πιστεύει πως για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις έναν στόχο πρέπει να κινηθείς στρατηγικά και να αφοσιωθείς σε αυτόν. Άφησε τη μαγειρική για ένα μικρό διάστημα, για να αφοσιωθεί στην οικογένεια της, αλλά συνειδητοποίησε πόσο πολύ της λείπει η ένταση, όταν είναι μέσα σε μια κουζίνα.

Μπήκε στο “MasterChef 5” γιατί αναγνωρίζει στον εαυτό της, όσα χρειάζονται για να καταφέρει να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, και όπως λέει το κάνει για τα παιδιά της.

Η συγκλονιστική ιστορία της Μαρίνας Ντεμολλάι

Η Μαρίνα Ντεμολλάι περιέγραψε στην αρχή του διαγωνισμού τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στην εφηβεία της, όταν έχασε μεγάλο μέρος της όρασής της στο αριστερό μάτι.

“Δεν ήμουν πάντα δυναμική λόγω κάποιων καταστάσεων υγείας που πέρασα στα 14. Κόλλησα τοξόπλασμα από μια γάτα, το μικρόβιο με χτύπησε στο οπτικό μου νεύρο κι έχασα την όρασή μου από το αριστερό μου μάτι. Ήταν δύσκολη περίοδος και για ένα διάστημα δύο χρόνων χρειάστηκε καθημερινά να βρίσκομαι στο νοσοκομείο, χάνοντας την εφηβεία μου και τους φίλους μου. Έπρεπε να κάνω μια ειδική διατροφή και δεν μπορούσα να κόψω τόσο το αλάτι και την ζάχαρη. Έκανα παρατυπίες κι έφτασα να έχω 120 κιλά. Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, να έχω κοινωνική ζωή και να κάνω παρέες. Κι επειδή ήμασταν από την Αλβανία μονίμως δεχόμασταν ρατσισμό κι εγώ κι οι αδερφές μου”, είχε δηλώσει η παίκτρια του “MasterChef 5”.

“Ο μόνος λόγος που κατάφερε και με έβγαλε από αυτό ήταν ο αθλητισμός. Ξεκίνησα και μπήκε σε μία ομάδα χάντμπολ και σε ηλικία 16 ετών έπαιζα στην εθνική κατηγορία Α1. Τώρα έχω το 75%, δεν μπορώ να εστιάσω σε πράγματα 100%, αλλά μπορώ να κινηθώ στον χώρο χωρίς να πέσω πάνω σε ανθρώπους”, συμπλήρωσε.

Οι εντάσεις της Μαρίνας στο MasterChef 5

Η Μαρίνα βρέθηκε αρκετές φορές στο επίκεντρο των εντάσεων στο “MasterChef 5”, αλλά και στο στόχαστρο των συμπαικτών της, λόγω των αντιδράσεών της. Μάλιστα, όταν είχε αποχωρήσει την πρώτη φορά, οι συμπαίκτες της είχαν δηλώσει ανακουφισμένοι και πολύ πιο ήρεμοι, ενώ εξομολογήθηκαν πως τα πήγαιναν πλέον καλύτερα μεταξύ τους.

Μερικές από τις στιγμές της στο παιχνίδι:

Μαρίνα MasterChef 5: Η οντισιόν της

Η Μαρίνα Ντεμολλάι είχε περάσει στο “MasterChef 4” με τρία “ναι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα