Master Chef: Ο παίκτης που αποχώρησε και το “oh my God” του Ιωαννίδη

Master Chef: Ο παίκτης που αποχώρησε και το “oh my God” του Ιωαννίδη

Μία απαιτητική αλλά όχι και τόσο δύσκολη συνταγή με ψάρι έπρεπε να φέρουν εις πέρας οι τρεις προτεινόμενοι προς αποχώρηση του MasterChef 3, η Σπυριδούλα, ο Χαράλαμπος και η Εύα.

Χαράλαμπος, Εύα και Σπυριδούλα “κονταροχτυπήθηκαν” για την παραμονή τους στο χθεσινό επεισόδιο του Master Chef. Το πιάτο το οποίο θα έπρεπε να αντιγράψει ο καθένας ξεχωριστά ήταν σοτέ φιλέτο τσιπούρας με πουρέ πατάτας, μελάνι σουπιάς, καραμελωμένα σπαράγγια και μύδια μπρεζέ με σάκε και τσορίθο.

Μετά το τέλος του διαγωνιστικού μέρους, οι παίκτες παρουσίασαν τα πιάτα τους στους τρεις κριτές. Η Σπυριδούλα ήταν και η πρώτη η οποία επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef για την παραμονή της στο ριάλιτι μαγειρικής.

Όταν ο Πάνος Ιωαννίδης πλησίασε τον Χαράλαμπο την ώρα που μαγείρευε, το θέαμα του καμένου ψαριού ήταν αποκαρδιωτικό όπως και το σχόλιο του σεφ. «Oh My God. Έχεις άλλο; Sorry που στο λέω, αλλά αυτό είναι αποτυχία. Καλά, δεν σε ενοχλώ άλλο, συνέχισε», του είπε ο κριτής.

Στη συνέχεια ο Χαράλαμπος ξέσπασε στην κάμερα αλλά και στους συμπαίκτες του στον εξώστη, λέγοντας πως δεν τον άφηναν να συγκεντρωθεί!

Σημειώνεται ότι με τη (δεύτερη) αποχώρηση του Χαράλαμπου, διαμορφώθηκε επισήμως η τελική δεκάδα του ριάλιτι μαγειρικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version