MasterChef 3: Ανατροπή από τους κριτές – Η έκπληξη που είχαν για τους παίκτες

MasterChef 3: Ανατροπή από τους κριτές – Η έκπληξη που είχαν για τους παίκτες

Αλλάζουν οι κανόνες στο δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής, με τους κριτές να αποκτούν πιο ενεργό ρόλο στη διαδικασία. Πώς αντέδρασαν οι επίδοξοι σεφ.

Στην μάχη για την επιλογή των 21 καλύτερων σεφ ρίχτηκαν οι επίδοξοι μάγειρες του MasterChef, αφού ξεκίνησε η διαδικασία των bootcamp.

Οι κριτές όμως είχαν μια μεγάλη έκπληξη, ανακοινώνοντας μια σημαντική αλλαγή στους κανόνες του παιχνιδιού: Πλέον έχουν ένα προσωπικό στοίχημα μεταξύ τους, να μαντέψουν και να έχουν στην ομάδα τους τον επόμενο Έλληνα MasterChef.

Κάθε κριτής θα πρέπει να στελεχώσει την ομάδα του με επτά άτομα, φιλοδοξώντας ότι ανάμεσά τους έχουν επιλέξει και το φετινό νικητή.

Στη φετινή μάχη που έχετε να δώσετε στην κουζίνα του MasterChef η μεγάλη αλλαγή είναι η εξής, έχουμε και εμείς άμεση εμπλοκή. Φέτος έχουμε βάλει ένα προσωπικό στοίχημα, ποιος από εμάς θα είναι αυτός που θα βρει, θα διακρίνει από σήμερα, τον επόμενο Έλληνα MasterChef. Έχει ο καθένας μας 7 ποδιές να δώσει. Όποιος καταφέρει με τη μαγειρική του να μας πείσει ότι αξίζει να πάρει την ποδιά, αυτόματα γίνεται μέλος της ομάδας μας. Οπότε εμείς διαμορφώνουμε τρεις διαφορετικές ομάδες και γινόμαστε οι μεντορές σας. Εννοείται πως και οι τρεις μας βρισκόμαστε εδώ για όλους σας. Αλλά όπως εσείς είστε έτοιμοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη στη νέα κουζίνα του MasterChef, έτσι και εμείς μεταξύ μας έχουμε βάλει αυτό το προσωπικό στοίχημα. Είναι θέμα γοήτρου. Στην ουσία πρόκειται για ένα μαγειρικό scouting (αναζήτηση) και θέλουμε να δούμε ποιου το μάτι «κόβει» καλύτερα, δηλαδή ποιος θα διακρίνει τον επόμενο MasterChef” είπαν στους παίκτες που παρακολουθούσαν έκπληκτοι, έδειξαν ωστόσο να ενθουσιάζονται από την ιδέα.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα