MasterChef 3: Έξαλλοι οι κριτές – Για πρώτη φορά 9 υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChef 3: Έξαλλοι οι κριτές – Για πρώτη φορά 9 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Απογοητευμένοι και εξοργισμένοι με τους παίκτες, οι κριτές του MasterChef έβγαλαν 9 υποψήφιους προς αποχώρηση. "Εγώ δεν θα το ανεχτώ. Δεν θα το ανεχτεί ούτε ο Πάνος, ούτε ο Λεωνίδας", δήλωσε ο Κοντιζάς.

Χαμός στο επεισόδιο της Δευτέρας του MasterChef 3! Το τεστ δημιουργικότητας των 45 λεπτών που είχε ως βασικό υλικό το ψωμί του τοστ, έφερε τα πάνω κάτω και οδήγησε σε απίστευτες ανατροπές, με τους κριτές αλλά και τους παίκτες να μένουν άναυδοι. Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη.

Οι τρεις κριτές εξοργίστηκαν με τους παίκτες και απογοητεύτηκαν πάρα πολύ από την απόδοσή τους, αφού τα πιάτα τους δεν ήταν καλά. Πέρα από αυτό, τους έκανε τρομερά αρνητική εντύπωση το γεγονός πως κακή απόδοση είχαν πάρα πολλοί παίκτες και όχι απλώς ένας ή δύο. Νικήτρια, πάντως, της δοκιμασίας ήταν η Ελίζαμπεθ.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε εκ μέρους και των τριών κριτών:

“Εγώ δεν θα το ανεχτώ. Δεν θα το ανεχτεί ούτε ο Πάνος, ούτε ο Λεωνίδας. Αποφασίσαμε ομόφωνα ότι είστε τα τρία χειρότερα πιάτα. Όλοι δυσκολευτήκατε, απλά τα δικά σας ήταν τα χειρότερα πιάτα. Και ως εκ τούτου θα μαγειρέψετε για να υπερασπιστείτε αύριο την παραμονή σας στο MasterChef. Δυστυχώς, δεν τελειώνουμε εδώ σήμερα… Αύριο θα μαγειρέψετε όλοι σας, υποψήφιοι προς αποχώρηση είστε και οι εννιά Κωνσταντίνα Δημητρίου, Θάνος Σπανός, Ασημίνα Ουστάλλι, Ιωάννα Μπουρλόκα, Γιώργος Ορφανός και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.”

Ήταν ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση, αφού πριν την ανακοίνωση των υποψηφίων, υπήρξαν διάφορα σχόλια εκ μέρους των κριτών, που θύμωσαν ή στεναχώρησαν τους παίκτες. Ειδικότερα, η Άλκηστις δήλωσε πως “θα έριχνε μπουνιά στον κριτή” γιατί της είπε ότι το πιάτο ήταν ελλιπές και ότι έχει θράσος στη στάση της, ενώ ο Κουτσόπουλος έγινε έξαλλος με τη Σπυριδούλα λέγοντάς της θυμωμένα πως έφτιαξε μέσα σε 45 λεπτά ένα τοστ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα