MasterChef 4: Η vegan διαγωνιζόμενη που πήγε στην audition μαζί με τη σύζυγό της

MasterChef 4: Η vegan διαγωνιζόμενη που πήγε στην audition μαζί με τη σύζυγό της

H 34χρονη έφτιαξε για τους κριτές μία γαλλική κρεμμυδόσουπα. H ίδια, τα τελευταία πέντε χρόνια, διατηρεί εστιατόριο vegan μαζί με τη σύζυγό της.

Μπροστά στους τρεις κριτές του MasterChef 4, στάθηκε το βράδυ της Δευτέρας η vegan Nτέμη, η οποία είναι αποφασισμένη να είναι η πρώτη vegan MasterChef.

H ίδια, τα τελευταία πέντε χρόνια, διατηρεί εστιατόριο vegan μαζί με τη σύζυγό της. Μέσα από το MasterChef, η Ντέμι θέλει να προβάλει τόσο τη φιλοσοφία του βιγκανισμού όσο και τη φιλοσοφία του «διαφορετικού». Η μαγείρισσα είναι παντρεμένη με τη σύντροφό της και μέσω του διαγωνισμού θέλει να δείξει ότι δεν είναι «ταμπού» να διατηρείς ομοφυλοφιλική σχέση, αν υπάρχει αγάπη.

Καθώς συζητούσε με τους κριτές λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή, όπως το ότι υπήρξε επαγγελματίας gamer στο παρελθόν, η 34χρονη σεφ ετοίμαζε, μία γαλλική κρεμμυδόσουπα σε vegan εκδοχή.

Το πιάτο αυτό ενθουσίασε τους κριτές, η οποίοι και της έδωσαν την ποδιά – εισιτήριο για το «όνειρο» του MasterChef.

Όταν τη ρώτησαν δε τι θα κάνει αν της ζητηθεί να μαγειρέψει πιάτα που περιλαμβάνουν κρέας, απάντησε ότι θα το κάνει, θα δοκιμάζει το κρέας αλλά δεν θα το καταπίνει…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα