MasterChef 5: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που επιστρέφει

MasterChef 5: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που επιστρέφει

Ποιος παλιός παίκτης είχε την καλύτερη προσπάθεια στην πρώτη μέρα της διαδικασίας επιστροφής στο "MasterChef 5". Ποιοι αποκλείστηκαν οριστικά και ποιοι συνεχίζουν.

Στον εξώστη βρίσκονται αυτές τις μέρες οι παίκτες του “MasterChef 5” και γίνονται θεατές της μαγειρικής διαδικασίας που θα κρίνει ποιοι από τους παλιούς διαγωνιζόμενους θα επιστρέψουν στο ριάλιτι του Star.

Τη Δευτέρα (12/04), δώδεκα από τους παλιούς παίκτες πήραν μια ευκαιρία ακόμη και διεκδίκησαν εκ νέου μια θέση στο “MasterChef 5”.

Αυτοί ήταν οι: Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Αλέξανδρος Ακριτίδης, Αλέξανδρος Συνοδινός, Μαρίνα Ντεμολλάι, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Μαρία Φίλογλου, Σερόπ Τσαμουσσιάν, Νίκος Σκορδάκης, Βίλλη Σεργή, Αντώνης Μητρόπουλος, Ιωάννης Αυλωνίτης.

Από την άλλη, οι μάγειρες που δεν εμφανίστηκαν ήταν οι: Κωστής Αλεξάκης, Χριστίνα Παπαοικονόμου, Ηρώ Περουλάκη, Πάνος Ράπτης.

Πολλοί από τους μάγειρες του “MasterChef 5” χάρηκαν που είδαν ξανά τους πρώην συγκάτοικους και συμπαίκτες τους, όπως τη Μαργαρίτα που υπήρξε η πιο πρόσφατη και συγκινητική αποχώρηση. Ωστόσο, κάποιες επιστροφές δεν άρεσαν, όπως εκείνη της Μαρίνας Ντεμολλάι και της Κωνσταντίνας Σωτηροπούλου.

Οι κριτές του “MasterChef 5” έδωσαν 60 λεπτά στους παλιούς μάγειρες για να δημιουργήσουν και να τους εντυπωσιάσουν με ένα ενδιαφέρον και νόστιμο πιάτο.

MasterChef 5: Πώς τα πήγαν οι παίκτες που επέστρεψαν

Στην πρώτη μέρα της διαδικασίας επιστροφής την καλύτερη προσπάθεια είχε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η οποία παίρνει τη λευκή ποδιά και μπαίνει απευθείας (ξανά) στο σπίτι του “MasterChef 5”. Η παίκτρια είχε αποχωρήσει πριν από μερικές μέρες μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με το που ακούστηκε το όνομά της, οι συμπαίκτες της ενθουσιάστηκαν!

Είχε την καλύτερη προσπάθεια μαζί με τον Αλέξανδρο Συνοδινό και την Μαρίνα Ντεμολλάι.

Αντιθέτως, οι πέντε πιο αδύναμες προσπάθειες αποκλείστηκαν οριστικά από τον διαγωνισμό και δεν πρόκειται να συνεχίσουν τη διεκδίκηση της θέσης τους στο παιχνίδι. Αυτές ήταν των: Κωνσταντίνου Χασιώτη, Βίλλης Βέργη, Μαρίας Φίλογλου, Αλέξανδρου Ακριτίδη και Σερόπ Τσαμουσσιάν.

Διαβάστε επίσης: Μαργαρίτα MasterChef: Γιατί είναι το μεγαλύτερο φαβορί του φετινού διαγωνισμού

Έτσι, στη δεύτερη μέρα της διαδικασίας, την Τρίτη (13/04), συνεχίζουν οι: Ιωάννης Αυλωνίτης, Αλέξανδρος Συνοδινός, Μαρίνα Ντεμολλάι, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Αντώνης Μητρόπουλος, Νίκος Σκορδάκης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα