MasterChef 5 – Επιστροφές: Αυτά είναι τα ζευγάρια των μονομαχιών

MasterChef 5 – Επιστροφές: Αυτά είναι τα ζευγάρια των μονομαχιών
MasterChef 5 Star Tv

Οι παλιοί παίκτες που επέστρεψαν στο "MasterChef 5", διάλεξαν τα άτομα με τα οποία θα μονομαχήσουν στην κουζίνα. Ποιους θα δούμε να μαγειρεύουν για τη θέση τους.

Εβδομάδα επιστροφών έχουμε στο “MasterChef 5”, με την Μαργαρίτα Νικολαΐδη να είναι η πρώτη παίκτρια που μπήκε ξανά στον μαγειρικό διαγωνισμό του Star κατά την πρώτη μέρα της διαδικασίας, αφού το πιάτο της ήταν το καλύτερο.

Η επιστροφή της πιο αγαπητής και πιο δημοφιλούς παίκτριας του twitter στο φετινό “MasterChef 5” προκάλεσε τη χαρά των τηλεθεατών, οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες είχαν στενοχωρηθεί λόγω της απότομης αποχώρησής της.

Από τους δώδεκα παίκτες που δοκιμάστηκαν χθες, οι πέντε αποκλείστηκαν οριστικά, ενώ στη δεύτερη μέρα της διαδικασίας, την Τρίτη (13/04), συνέχισαν οι: Ιωάννης Αυλωνίτης, Αλέξανδρος Συνοδινός, Μαρίνα Ντεμολλάι, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Αντώνης Μητρόπουλος, Νίκος Σκορδάκης.

MasterChef 5: Τα ζευγάρια των μονομαχιών

Οι κριτές ανακοίνωσαν πως η δεύτερη διαδικασία θα γίνει με μονομαχίες παλιών παικτών και όσων βρίσκονται ήδη στο “MasterChef 5”, με τους πρώτους να διαλέγουν τα άτομα με τα οποία θα έρθουν αντιμέτωποι στην κουζίνα.

Τα υλικά από το pantry επέλεξαν οι παίκτες που διαγωνίζονται ήδη στο παιχνίδι, ενώ διάλεξαν και τον χρόνο στον οποίο θα μαγειρέψουν.

  • Νίκος Σκορδάκης – Λία Μακροστέργιου
  • Μαρίνα Ντεμολλάι – Μαρία Λαζαρίδου
  • Αλέξανδρος Συνοδινός – Παναγιώτης Τζαμαλής
  • Ιωάννης Αυλωνίτης – Στέφανος Χίλας
  • Αντώνης Μητρόπουλος – Ανούς Χεριμιάν
  • Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου – Παύλος Χάππιλος

Οι Τζιοβάνι, Διονύσης και Μαργαρίτα παρέμειναν ασφαλείς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα