MasterChef 5: Η μπάμπουσκα – παγίδα και το μεγάλο πλεονέκτημα

MasterChef 5: Η μπάμπουσκα – παγίδα και το μεγάλο πλεονέκτημα
MasterChef 5 Star Tv

Αντιμέτωποι με διλήμματα ήρθαν οι παίκτες του "MasterChef 5" μπαίνοντας στην κουζίνα. Τα μαύρα και κόκκινα κουτιά και το πλεονέκτημα που θα οδηγήσει ένα μάγειρα στους 9 καλύτερους.

Μετά την αποχώρηση της Λίας, μια ιδιαίτερη διαδικασία περίμενε τους παίκτες του “MasterChef 5” τη Μεγάλη Τρίτη όταν μπήκαν μέσα στην κουζίνα, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με κόκκινα και μαύρα κουτιά πάνω στους πάγκους τους.

Οι κριτές ανακοίνωσαν στους 10 καλύτερους του φετινού “MasterChef” πως ανοίγοντας τα διαφορετικού χρώματος κουτιά του “Mystery Box” θα βρίσκουν μικρότερα κουτιά μέσα, αλλά και διάφορα υλικά. Παράλληλα, καθώς προχωρούν θα χάνουν μερικά λεπτά από τον συνολικό χρόνο που έχουν για να μαγειρέψουν.

Οι παίκτες του “MasterChef 5” κλήθηκαν να αποφασίσουν σε ποιο σημείο της “μπάμπουσκας” θέλουν να σταματήσουν. Τα κουτιά, φυσικά, ήταν γεμάτα παγίδες, αφού αρκετοί ήταν εκείνοι που πίστευαν πως θυσιάζοντας τον χρόνο τους, θα βρουν καλύτερα υλικά, αλλά δεν ίσχυε σε όλες τις περιπτώσεις.

Οι κριτές, πάντως, δήλωσαν στους επίδοξους μάγειρες πως εκείνος που θα κερδίσει το “Mystery Box” θα έχει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στο Τεστ Δημιουργικότητας που ακολουθεί. Αν ο νικητής επιλέξει να εκμεταλλευτεί το εν λόγω πλεονέκτημα, τότε θα μπορεί να περάσει απευθείας στους 9 του “MasterChef 5”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα