Λία MasterChef 5: Η συγκινητική εξομολόγηση, τα μπουζούκια και το “άδειασμα” στον Διονύση

Λία MasterChef 5: Η συγκινητική εξομολόγηση, τα μπουζούκια και το “άδειασμα” στον Διονύση
Η Λία από το MasterChef 5 Glomex

Η Λία Μακροστεργίου μίλησε για τη ζωή της πριν το "MasterChef 5" και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Πυρά κατά του Διονύση για την κακή του συμπεριφορά πίσω από τις κάμερες.

Η Λία Μακροστεργίου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε την Μεγάλη Δευτέρα από το “MasterChef 5”, ξεσπώντας σε κλάματα και συγκινώντας τους τηλεθεατές με την εξομολόγησή της στο τέλος του επεισοδίου.

Η πρώην παίκτρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου” σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, και μίλησε για τη ζωή της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισα κατά τα παιδικά της χρόνια, αλλά και αργότερα.

“Δεν είχα αναφερθεί ποτέ σε αυτά… Άτομα της παραγωγής δεν τα ήξεραν καν για να με ρωτήσουν. Δεν ήθελα να μπω μέσα στο παιχνίδι και να πιαστώ από κάτι τέτοιο. Ήταν μια μέρα πολύ συναισθηματικά φορτισμένη. Ένιωσα ότι έπινα έναν καφέ με έναν φίλο μου έξω, όταν μιλούσα στον δημοσιογράφο. Πέρασα δύσκολα, αλλά δεν είμαι η μόνη. Το βλέπουμε καθημερινά γύρω μας. Η ζωή μου είναι στα χέρια μου”.

Η εκπομπή, μάλιστα, πρόβαλε και φωτογραφίες της από όταν τραγουδούσε στα μπουζούκια, με την ίδια να σχολιάζει πως έκανε το συγκεκριμένο επάγγελμα για περίπου 9 χρόνια με διαλείμματα, από τα 16 μέχρι τα 25 της χρόνια.

Η Λία μίλησε, ακόμη, για τον συμπαίκτη της στο “MasterChef 5” τον Διονύση, αναφέροντας πως είναι πολύ νευρικός και δεν δείχνει τον πραγματικό του εαυτό μπροστά στις κάμερες.

“Όλοι ξέρουμε πότε θα ανοίξουν οι κάμερες. Ο Διονύσης είναι πάρα πολύ προσεκτικός μπροστά στις κάμερες. Πάρα πολύ προσεκτικός! Είναι πιο νευρικός. Το μόνο που θα πω είναι ο Διονύσης δεν έχει αντιδράσει καλά στο θέμα “εγκλεισμός”. Δεν ξέρω πώς είναι έξω. Έχει πολλά νεύρα και μάλλον έχει συνηθίσει ο κόσμος γύρω του να τα ανέχεται. Πιο πολύ νευρίαζα όταν τον έβλεπα να κακομεταχειρίζεται και να κακολογεί άλλους, παρά με εμένα”.

Τέλος, η Λία αναφέρθηκε στη Μαρίνα, λέγοντας πως δεν θα της έδινε άλλη ευκαιρία και γενικά δεν θα έκανε παρέα μαζί της έξω. Αντιθέτως, τον Παύλο τον περιμένει πώς και πώς, όπως ανέφερε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα