Masterchef 5: Ο παίκτης που δούλεψε για τον Gordon Ramsay και γλίτωσε από τρομοκρατική επίθεση

Masterchef 5: Ο παίκτης που δούλεψε για τον Gordon Ramsay και γλίτωσε από τρομοκρατική επίθεση
Ο Αλέξανδρος που πέρασε στο Masterchef 5 Youtube

Ο Αλέξανδρος πέρασε στο bootcamp του "MasterChef 5". Ζούσε για χρόνια στο Λονδίνο, ενώ γλίτωσε από το τρομοκρατικό χτύπημα του 2017.

Συνεχίζονται οι οντισιόν στο “MasterChef 5”, με τους διαγωνιζόμενους να βάζουν τα δυνατά τους για να περάσουν στη φάση του bootcamp με δύο “ναι” ή για να μπουν απευθείας στο σπίτι του διάσημου ριάλιτι μαγειρικής του Star με τρία “ναι”, όπως ορίζουν οι νέοι κανόνες του παιχνιδιού.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που ξεχώρισαν το βράδυ της Τρίτης (02/2) ήταν ο Αλέξανδρος, ο οποίος ζούσε για χρόνια στο Λονδίνο, ενώ, μεταξύ άλλων, δούλεψε και στο εστιατόριο του διάσημου σεφ Gordon Ramsay.

“Ζούσα στο εξωτερικό για πολλά χρόνια τα τελευταία 9 συγκεκριμένα λόγω της όλης κατάστασης γύρισα Ελλάδα και το βρήκα καλή ευκαιρία να έρθω και να διαγωνιστώ… Ήμουν στο Λονδίνο, έχω περάσει από πολλά εστιατόρια από το Κοινοβούλιο, από διάφορες τράπεζες, χτύπαγα μόνος μου πόρτα – πόρτα τα εστιατόρια. Μία από αυτές ήταν του Gordon Ramsay και βρέθηκα να δουλεύω σε ένα από τα εστιατόρια του”, δήλωσε ο Αλέξανδρος.

Μάλιστα, όταν ο Αλέξανδρος μαγείρευε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του ζήτησε να μοιραστεί μια ιστορία από την εμπειρία του στο Λονδίνο, με τον ίδιο να απαντά πως έφυγε λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση που είχε γίνει το 2017, όταν ένα βανάκι έπεσε έξω από εστιατόριο.

Η τρομοκρατική επίθεση έγινε μία βδομάδα αφού έφυγα και έγινε ακριβώς στην είσοδο του προσωπικού, την ώρα που φεύγαμε συνήθως, δηλαδή γύρω στις 3 η ώρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος.

Ο διαγωνιζόμενος πέρασε με δύο “ναι” στο bootcamp του “MasterChef 5”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα